На даний момент участі у «Фіналі чотирьох» собі ще ніхто не забронював.

Перед вирішальним туром в обох групах склалася досить заплутана ситуація. Адже у кожній із них на дві підсумкові лідерські позиції реально претендують одразу по п’ять команд! Відповідно, багато чого вирішуватимуть їхні очні протистояння, а таких у програмі чимало…

У групі А максимум очок здобув ВК «Решетилівка» і, враховуючи сенсаційний вихід цієї команди до нещодавнього фіналу Кубка України, навряд чи вона втратить «своє» місце серед фіналістів і тут. Щоправда, в анонсованому турі на волейболістів з однойменного містечка на Полтавщині очікує рандеву з представниками НУБіП України, котрі мають лише на одну перемогу менше. Тож можна здогадатися, з якою самовідданістю «бізнесмени» чіплятимуться за свій шанс.

Результат цього поєдинку цікавить, насамперед, спортсменів ГУНП у Донецькій області. Адже вони досі поступилися лише тому ж ВК «Решетилівка» і, звісно ж, обов’язкова поразка одного з головних конкурентів їм лише на руку. Щоправда, паралельно «поліціянтам» необхідно самим вигравати в усіх трьох матчах. У тому числі й у волейболістів СК «Скадовськ», які, що називається, дихають їм у спину і, в разі власної перемоги, також мають нагоду скористатися осічками інших основних суперників. А тут ще й «Радіус-СДЮСШОР №2»плекає мінімальні надії на сенсаційний успіх. Бо якщо підопічні Анни Пушкар раптово сподобляться обіграти і СК «Скадовськ», і ГУНП у Донецькій області, то саме вони можуть стати володарями однієї з путівок до «Фіналу чотирьох».

У групі Б впевнено лідирують «Контінентал» та «Рокосово», однак лише на одну поразку менше мають «Датський текстиль» та ЛНТУ, на дві – «Житичі-ДЮСШ». Відповідно, тут особливо значення набувають поєдинки ЛНТУ - «Рокосово», «Датський текстиль» - «Контінентал», «Датський текстиль» - ЛНТУ, «Контінентал» - «Рокосово», «Рокосово» - «Датський текстиль» і ЛНТУ - «Контінентал». А під шумок цього тотального очного «розбиралова» нинішніх лідерів цілком реально можуть заскочити до «Фіналу чотирьох» ті ж «Житичі-ДЮСШ». Адже юні підопічні Вадима Кравченка зустрічатимуться із трьома суперниками, які досі зберігають у графі перемог неприємні нулі. Відповідно, три перемоги і 9 очок можуть стати для житомирян надзвичайно приємними.

Отже, анонсований тур, матчі якого відбудуться 6-8 березня, криє в собі безліч інтригуючих моментів!

Детальніше про календар матчів в обох групах можна дізнатися за наступним посиланням.