В Хмельницькому свої кубкові матчі проведуть команди групи В – в гості до двох «Новаторів» приїхали «Колос-Роднічок» з Новоселиці та «ХАЕС-НАЕК» з Нетішина.

Явний фаворит групи В – господар турніру «Новатор» – переможець вищої ліги сезону-2015/16, який ще і суттєво підсилився в міжсезонні. Задача виходу в наступний раунд стоїть і перед «Новатором-2», який виступатиме в цьому сезоні у вищій лізі. Конкуренцію в боротьбі за друге місце молодим хмельничанам напевно складе «Колос-Роднічок», який вже має певний змагальний досвід на цьому рівні. А ось новачки з Нетішина – це команда-загадка.

Іван ТЕРЕЩУК, начальник команди «Новатор»:

- Готуватися до сезону розпочали в серпні – спочатку працювали над загально-фізичною підготовкою. Брали участь і в турнірах, щоб отримати ігрову практику та оцінити рівень готовності команди. Зіграли у Вінниці, потім в Чернігові – з місцевим «Буревісником», а також «Дніпром» та «Бахмутом». Гадаю, що рухаємося у правильному напрямку. Перший етап Кубку України розглядаємо як етап підготовки до чемпіонату України в Суперлізі. А взагалі націлюємося просунутися в Кубку якомога далі

- Які кадрові зміни відбулися у складі «Новатора»?

- Так. Ми запросили до складу Сергія Попова, Олексія Деніна, Владислава Ємельянчика, а також Павла Ляшенка. В цілому ж зберегли склад по максимуму, а для обкатки молоді заявили команду і у вищу лігу.

- Хмельницький організаційно готовий до прийому першого етапу Кубку України?

- Так, ми готові на 100% прийняти і кубкові змагання, і матчі Суперліги. Обновили ігровий зал ФОК «Новатор», зокрема покращили освітлення.

За матерiалами прес-служби ФВУ