Головний тренер ВК "Барком-Кажани" Угіс Крастіньш поділився емоціями від перемоги в Кубку України над "Локомотивом" (3:0 - 25:21, 25:18, 25:19).

- Найважчою у цьому фіналі була підготовка. В 11-му турі Суперліги ми мали два важких матчі з "Локомотивом" і у вирішальній грі Кубка треба було зберегти холодну голову. Гра виявилася не настільки простою, як могло здатися зі сторони. Моя команда зіграла на дуже хорошому рівні. Хоча його ще можна покращувати і покращувати. Добре, що впоралися із своїми емоціями й технічними та тактичними завданнями. Тому й здобули перемогу.

Радий, що оті два матчі в чемпіонаті виявилися напруженими. Вони дали добрячий грунт для роздумів. Чим ми й скористалися.

У чемпіонаті вся боротьба розпочнеться спочатку. Ще рано про щось говорити - нас чекають шість матчів у регулярному чемпіонаті, а потім - другий етап. Виходять, що нас чекають 15 виїзних ігор поспіль, тому буде нелегко. Мені симпатична команда "Локомотив", тому, думаю, в чемпіонаті нас чекатимуть цікаві поєдинки.