Переможець почесного трофею визначиться 22-23 лютого у Палаці Спорту "Юність".

Схоже, Запоріжжя та оновлений Палацу спорту "Юність" поступово стає новим центром волейболу.

Нещодавно там проводили свої матчі чоловіча та жіноча збірні України, котрі здобули путівки до фінального раунду чемпіонату Європи-2019. Тепер же "Юність" готується прийняти "Фінал чотирьох" Кубку України 2018\19 серед жіночих команд.

Як повідомляє офіційний сайт ФВУ, після другого етапу змагань керівництво федерації звернулося до керівників усіх клубів з пропозицією стати господарем вирішальних матчів. Зацікавлених виявилося кілька, проте саме запорізька "Орбіта-ЗНУ-ОДЮСШ" гарантувала чітке виконання всіх необхідних для, без перебільшення, знакової події у нинішньому сезоні, умов. Таким чином, через місяць з невеличким капітан команди-переможця прийматиме почесний трофей саме в ПС "Юність".

Як ми вже повідомляли, до "Фіналу чотирьох" пробилися южненський "Хімік", тернопільська "Галичанка-ТНЕУ-ГАДЗ", луцька "Волинь-Університет-ОДЮСШ" та місцева "Орбіта-ЗНУ-ОДЮСШ". Тож 22 лютого вони поміряються силами у півфіналах, жеребкування яких відбудеться за кілька днів до грандіозної події, а 23 лютого відбудеться матч за третє місце та головний фінал.