Львівський волейбольний клуб "Барком-Кажани" став переможцем другого півфіналу Кубку України 2018\19.

Після жеребкування "Фіналу чотирьох" Кубку України 2018\19 серед чоловічих команд більшість волейбольних експертів висловилися з думкою, мовляв "Баркому" пощастило.

Але ліберо львів'ян Горден Брова не поспішав з такими висновкам, а навпаки зауважив, що недооцінки суперника не буде! І не обманув! Вже у першому сеті підопічні Угіса Крастіньша заробили собі відрив у шість очок (12:6) та тримали таку подвійну перевагу до завершення партії – 25:13.

В середині другого сету після вдалих дій одеських волейболістів на майданчику з’явилася інтрига 12:15. Головний наставник "кажанів" Угіс Крастіньш поспішив замінити зв'язюучого Сергія Євстратова та молодого Олексія Головеня. Одеситам інколи вдавалося зупинити Юрія Томина, але тільки на один-два розіграші – 16:16. Підопічні Євгена Бородаєнко навіть були за крок від перемоги у другому сеті, але більш досвідчені нападники "кажанів" все ж таки витримали атаки В'ячеслава Панкратенкова та Олександра Наложного - 29:27.

Мабуть, "Політехнік-Одеса" використав всі свої сили у попередніх сетах і вже у третьому не змогли протистояти діючими володарам Кубку України - 25:16 та 3:0 у матчі на користь господарів.

Кубок України 2018\19. Чоловіки. "Фінал чотирьох"

13 лютого, середа

Другий півфінал

Барком-Кажани – Політехнік-Одеса

3:0 (25:13, 29:27, 25:16)

Статистика матчу

ВІДЕО МАТЧУ

Отже, у фіналі Кубку України зіграють львівський "Барком-Кажани" та вінницька команда "Серце Поділля", яка напередодні перемогла представників Тростянцю волейбольний клуб "МХП-Вінниця" з рахунком 3:1. Матч запланований на 14 лютого. Початок о 19:00. Посилання на відео-трансляцію матчу ви зможете знайти на сайті volleyball.ua.

За бронзові нагороди посперечаються "МХП-Вінниця" та "Політехнік-Одеса". Матч за третє мсіце відбудеться 14 лютого о 16:30.