У змаганнях візьмуть участь одразу кілька дебютантів.

25 вересня 14 команд вищої та першої ліги вступлять у боротьбу на стартовому етапі національного Кубка. Що цікаво – серед учасників можна споглядати одразу кілька нових чи суттєво оновлених колективів, які, звісно ж, прагнутимуть проявити себе з найліпшої сторони. Але ж чи дозволять їм це зробити команди, які у кубкових баталіях, що називається, давно вже зуби з’їли?..

Основна увага буде прикута до ігор за участю стрийського колективу «Рись ДНЗ ВПУ-34 ДЮСШ», івано-франківського «Олімпія ДЮСШ №2 Коледж фізичного виховання», кам’янського «Прометей-2-ДДТУ», ВК «Іскра» з Підгородного Дніпропетровської області та хмельницького «Новатор-ХНУ». Останній із них, щоправда, в абсолютно іншому «обличчі» кількарічної давнини, широкому волейбольному загалу відомий. З іншими ж належить познайомитися вперше…

Усі дебютанти Кубка України вкомплектовані, переважно, ще зовсім юними спортсменками. І цей їхній старт буде першим кроком до, цілком можливо, напрочуд гучних здобутків у подальшому. Відповідно, сподіваємося, саме зараз принаймні в одному із чотирьох міст, де проходитимуть ігри, якраз і спалахнуть нові зірочки.

З іншого боку, цікаво буде подивитися і на минулосезонного представника Суперліги – «Білозгар-Медуніверситет», який, незважаючи на чергове омолодження складу, ставить перед собою завдання обов’язково повернутися до елітного дивізіону. Та й дії на майданчику фактично нового складу «Новатора-ХНУ», яким керує знаний у країні волейболіст Максим Турик, також інтригують не менше. Отже, стартові поєдинки жіночого Кубка України можуть принести чимало позитивних вражень і, сподіваємося, приємних несподіванок. Тож слідкуємо за їхніми перипетіями разом!

Залишається додати, що матчі в групі А відбудуться у Стрию, в групі Б – у Балті Одеської області, в групі В – у Кам’янському та в групі Г – у Вінниці.

Детальніше можна дізнатися за наступним посиланням.