Центральна блокуюча волейбольного клубу "Полісся" Тетяна Машковська прокоментувала результати жеребкування ІІІ етапу Кубка України.

Відзначимо, що житомирська команда потрапила до групи З і 5-7 лютого в місті Южне зіграє проти місцевого "Хіміка", кам’янського "Прометея" та луцької "Волині-Університет".

– Як ви оцінюєте жеребкування ІІІ етапу Кубка України: наскільки складно буде грати з суперниками?

– У нашій підгрупі досить складні суперники з високим рівнем підготовки, яких буде нелегко обіграти. До цього часу обіграти "Прометей" та "Хімік" не вдавалося нікому, але в той же час, граючи з ними ми показували досить непогану гру. Що до Луцька це команда яка може показувати хороший рівень волейболу, з ними також складно буде грати.

– Як будете готуватись до матчів 5-7 лютого і на що, на вашу думку, потрібно робити акцент при підготовці до цих ігор?

– Зігравши матчі 8 туру проти команд "Хімік" та "Прометей", ми побачили всі свої слабкі сторони та помилки. Проаналізувавши їх, будемо намагатися виправити всі свої недоліки. Також ці матчі дали нам змогу зрозуміти, над чим нам потрібно працювати, аби показати високий рівень волейболу у грі з цими командами.

– Наскільки складно буде пробитись в наступний етап кубку, враховуючи рівень суперників?

– Це буде зробити досить складно, адже "Хімік" та "Прометей" – це команди, які грають на високому рівні, а також мають високий рівень підготовки. Граючи з цими командами, потрібно бути максимально сконцентрованим, і допускати мінімум помилок. Ми будемо робити все можливе аби потрапити до "Фіналу чотирьох", не зважаючи на високий рівень підготовки усіх суперників.

cup of ukraine women