Головний тренер ВК «МХП-Вінниця» Костянтин Рябуха прокоментував результати жеребкування 1\4 фіналу Кубка України 2020-2021.

– Як вам результати жеребкування? Що можете сказати про кожну команду-суперницю вашої групи?

– Мені все сподобалось. Дівчата гарно виглядали перед камерою і впевнено діставали кульки з кошиків. Наша група «П» зі своїми нюансами і моментами. «Барком» – це лідер регулярного чемпіонату вже на даний момент і тут багато пояснювати не треба... Вони наперед головні фаворити в нашому квартеті, а ось далі вже буде куди цікавіше. Дуже пощастило всім, що не «Буревісник» буде приймати цей етап, бо в пам’яті залишаються їхні можливості і досягнення минулорічного розіграшу Кубка України в своєму залі. За це треба віддати їм належне і поважати в межах майданчика. Плюс «Решетилівка». Хоча це і представник Вищої ліги, але я їх в реальності такими не назвав би, бо аж дуже досвідчений і майстровитий мають склад, і домашні стіни будуть для них величезним бонусом. А так, дочекаємося назначеної дати і зійдемося в безпристрасній боротьбі, а далі вже сто процентів пройдуть найсильніші!

– Які враження щодо групи суперників? Які дві команди з іншої групи, на вашу думку, мають найбільші шанси пройти у «Фінал чотирьох»?

– Група «Р» більш передбачувана. Там є два явних фаворита, але спорт ми любимо за дива, тому щиро буду вболівати за два колективи з Вінниці, а особливо за нашу молодь.

cup of ukraine 2020-2021 men

Нагадаємо, що 8 команд шляхом жеребкування були розподілені на дві групи:

Група Р – «Житичі-ПНУ» (Житомир), «Серце Поділля» (Вінниця), ВСК «МХП-Вінниця» (Тростянець), «Епіцентр-Подоляни» (Городок). Місце проведення – Житомир.

Група П – ВК «Решетилівка» (Решетилівка), «Барком-Кажани» (Львів), «Буревісник-ШВСМ» (Чернігів), ВК «МХП-Вінниця» (Тростянець). Місце проведення – Полтава.

Матчі 1\4 фіналу відбудуться 25-27 лютого 2021 року. До «Фіналу чотирьох» виходять по дві команди з кожної групи.