Капітан ВСК «МХП-Вінниця» Сергій Міщенко прокоментував результати жеребкування IV етапу Кубка України 2020-2021.

– Як вам результати жеребкування? Що можете сказати про кожну команду-суперницю вашої групи?

– Загалом результатом жеребкування більш менш задоволений. Ми потрапили у дуже сильну та досвідчену групу, яку наповнюють багато майстерних гравців. Для нас, нашої молодої амбітної команди – це великий і цінний досвід, дійти до четвертого етапу та зіграти з такими командами. Будемо боротись і намагатися дати бій.

– Які враження щодо групи суперників? Які дві команди з іншої групи, на вашу думку, мають найбільші шанси пройти у «Фінал чотирьох»?

– Команди, які потрапили до групи «П» аналогічно здатні показати високий рівень гри, і навряд чи хтось буде давати задню на цій сходинці. Жодна гра не буде легкою, що в нашій групі, що у протилежній. Гадаю усі любителі волейболу будуть спостерігати і чекати на результат цього етапу. Вийдуть з групи скоріше за все це «Барком», і звичайно буду вболівати за команду ВК «МХП-Вінниця» і їх проходження далі!

cup of ukraine 2020-2021 men

Нагадаємо, що 8 команд шляхом жеребкування були розподілені на дві групи:

Група Р – «Житичі-ПНУ» (Житомир), «Серце Поділля» (Вінниця), ВСК «МХП-Вінниця» (Тростянець), «Епіцентр-Подоляни» (Городок). Місце проведення – Житомир.

Група П – ВК «Решетилівка» (Решетилівка), «Барком-Кажани» (Львів), «Буревісник-ШВСМ» (Чернігів), ВК «МХП-Вінниця» (Тростянець). Місце проведення – Полтава.

Матчі 1\4 фіналу відбудуться 25-27 лютого 2021 року. До «Фіналу чотирьох» виходять по дві команди з кожної групи.