Нападниця ВК "Регіна-МЕГУ" Анна Єфременко в інтерв'ю клубній прес-службі поділилася очікуваннями від "Фіналу чотирьох" Кубка України та розповіла про відповідальність цих матчів для всієї команди.

– Анно, наскільки оціните готовність команди до "Фіналу чотирьох", враховуючи, що ви лише повернулись з останнього туру чемпіонату?

– Я вважаю це нормальний ритм чемпіонату. А нашу готовність до "Фіналу чотирьох" перевіримо вже на майданчику в Кам'янському.

– Ви посідає третю сходинку бомбардирів чемпіонату України. Відчуваєте відповідальність перед фіналом, адже ви, основна ударна сила команди!?

– Почуття відповідальності присутнє у мене перед будь-яким матчем, тому і майбутні ігри не є винятком. Моє особисте завдання провести ці поєдинки максимально ефективно та сконцентровано.

– Як будете налаштовувати гравців, які вперше зіграють у фіналі Кубку України? Адже відповідальність між іграми чемпіонату та Кубку України є відчутною, проте сильне бажання перемогти може зіграти проти усієї команди.

– Насправді нічого не змінилося, наше завдання вийти і показати те, над чим ми щодня працюємо в тренувальному процесі. Але в будь-якому разі відповідальність розуміють усі.

– Вже в друге "Фіналу чотирьох" пройде на майданчику кам'янської команди, де ви провели минулий сезон. Для вас це однозначний плюс знайомого поля.

– Знайомим цей майданчик для мене був в минулому сезоні, а сьогодні прийдеться звикати до нього як і до будь-якого іншого.

anna efremenko