Зв'язуюча ВК «Регіна-МЕГУ» Ангеліна Дуб'янськав інтерв'ю клубній прес-службі відзначила важливість вболівальників та їх підтримку на трибунах.

– Ангеліно, фінал Кубку України відбудеться вже з дня на день. Можливо, є якісь спеціальні заготовки або зміни складу?

– Фінал відбудеться вже кілька днів, тому щось кардинально міняти немає ні сенсу ні часу.

– Ваш суперник по півфіналу, не потребує як такого представлення. «Хімік» — багаторазовий володар Кубку України. Але все ж таки, знайшли слабкі місця у южанок?

– «Хімік» – це хорошого класу команда, в якій грають досвідчені та технічні гравці. В таких командах важко знайти слабкі місця. Тому нашим завданням, буде грати в своє задоволення та показати свою гру. Зробити якомога менше своїх помилок. Це такий наче мінімальний тест для нас.

– Ви вже не вперше прийматиме участь в такому етапі турніру, а для рівненського клубу вихід у «Фінал чотирьох» вперше в історії. Чи присутнє у команди хвилювання та відповідальність за результат?

– Відповідальність цього фіналу я думаю всі розуміють, і я впевнена, що всі ми докладемо максимум зусиль, щоб для нас це закінчилося на позитивній ноті. На рахунок хвилювання, то його як такого поки немає.

– Розіграш Кубку України, відбуватиметься у місті, де ви провели минулий сезон. Фінал пройде з вболівальниками. Сумували за глядачами на трибунах? Яка атмосфера панує на матчах у Кам'янському?

– Звичайно я сумувала за цією атмосферою, за глядачами, як не крути, але грати для вболівальників – це круто, це зовсім інші емоції! Я вважаю, що вболівальники Кам'янського – це приклад для багатьох. Вони переживають та люблять свою команду, підтримують навіть в складних ситуаціях, а не просто приходять мовчки посидіти! Я щаслива, що вже зовсім скоро я багатьох їх побачу, адже не дивлячись на те, за яку команду я граю, вони вболівають за мене: пишуть, вітають, підтримують. Не забувають до сих пір, а це дорого коштує! Любов людей не купиш – це безцінно, за це я їм дуже вдячна!

angelina duubianska