Головний тренер «Заваіра» Максим ПАРХОМЕНКО відповів на питання напередодні 1-го фінального туру вищої ліги.

- Готувалися до матчів у Львові в звичному режимі. Хлопці зайняті на іншій роботі, тому нічого й не міняли, навіть зібратися на тренування в повному складі не завжди виходило, - зазначив наставник березівської команди. - Звісно, хотілось би, щоб було більше часу для підготовки – півтори тижні, вважаю, замало. А як підготувалися, покажуть безпосередньо вже самі ігри.

- Ваша думка слів про суперників, з якими прийдеться сперечатися у фінальному турнірі.

- В перший день ми граємо з господарями – «Булавою», з якою ми суперничали в минулому турі. Команда непогана – зіграна, досвідчена, тож з нею буде доволі важко, тим більше, ми гратимемо на їхньому майданчику. Щодо «Бахмуту», тут слід відзначити тренерів, які грамотно розкладують суперника тактично, розбирають його, так би мовити, по поличках. «ЕкоДім», з яким граємо в заключному турі, це безумовний лідер вищої ліги, який, як відомо, не зазнав жодної поразки на першому етапі. Ця команда за своїм рівнем, з таким складом, як на мене, повинна бути в четвірці кращих Суперліги.

- Враховуючи вище сказане, можна сказати, що графік ігор у Львові достатньо вдалий для «Заваіра»: розпочинаєте з «Булавою», наступного дня – гра з «Бахмутом», а вже потім – фаворит змагань.

- Так, цілком вірне судження. Графік хороший для нас. На «ЕкоДім» ми, звісно, налаштовуватимемося, але в турнірному плані найбільш важливі для нас саме матчі з «Булавою» та «Бахмутом». Звісно, буде важкувато грати три дні поспіль, адже у нас команда вікова. Але наша ціль – медалі, і чим вище заберемося, тим, звісно, краще.