Волейбольна "Полтавчанка" ще не програвала у цьому сезоні. Команда Анатолія Кириленка у домашніх матчах проти суперниць з Миколаєва та Вінниці віддала одну партію. Які завдання стоять перед нашими волейболістками у новому сезоні у сюжеті "Лтави".

Волейболістки "Полтавчанки" у першому матчі в сезоні на власному майданчику приймали ВК "СДЮСШ-Педуніверситет" з Вінниці. Оскільки суперниці проводять перший сезон у вищому дивізіоні, гідно протистояти полтавкам не вдалося. Господарки  взяли всі три партії.

Анатолій ВОЛІЧЕНКО, тренер ВК «Полтавчанка»: В принципі сьогодні зіграли на рівні. Може трохи подачу посилити, і організацію атаки. Оце головне. Я ставлю задачу перед дівчатами грати в красивий волейбол і перемагати. 

Станіслав ПІДБОЛЯЧНИЙ, тренер ВК "СДЮСШ-Педуніверситет": Наші завдання награвати склад. Чотири дівчини на майданчику 2003 року народження. Тому такі цілі у нас поки.

На наступний день «Полтавчанка» переграла і «Южанку» з Миколаєва. Тож з 12 очками в активі наша команда очолює турнірну таблицю Вищої Ліги. Новий президент клубу розповів журналістам про плани  на новій посаді. 

Ігор СЛИНЬКО, президент ВК "Полтавчанка": Перше завдання – потрапити в фінальну четвірку. Взяти медалі чемпіонату. Якщо вдасться – потрапити в плей-офф за вихід до Суперліги. Для моїх амбіцій це потрапити  в Суперлігу і закріпитись там. А якщо будуть фінансові можливості гарні то чому б не грати в Єврокубках.

Наступні ігри «Полтавчанка» проведе у грудні. У третьому турі дівчата зустрінуться із безпосередніми конкурентами за лідерство.