Після анонсованого туру «ШВСМ-СумДУ» та «Зміївський енергетик» можуть ще більш зміцнити свої провідні позиції в таблиці.

СУМИ

17 лютого. НУФВСУ - «ШВСМ-СумДУ»

17 лютого. «Спартак» - «Зміївський енергетик»

18 лютого. «ШВСМ-СумДУ» - «Спартак»

18 лютого. «Зміївський енергетик» - НУФВСУ 

ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ

17 лютого. «Новатор-2» - «Агро-Спорт»

18 лютого. «Агро-Спорт» - «Колос»

ЛУБНИ

17 лютого. ХАЕС-НАЕК - «Заваір»

17 лютого. «Фаворит» - ВСК «МХП-Вінниця»

18 лютого. «Заваір» - «Фаворит»

18 лютого. ВСК «МХП-Вінниця» - ХАЕС-НАЕК

За іронією долі, у 5-му турі лідери чемпіонату – «ШВСМ-СумДУ» (21 очко) та «Зміївський енергетик» (19 очок) гратимуть в одному місті, проте один із одним силами не поміряються. Хто забув, тому нагадаємо, що очне протистояння цих команд сталося ще в стартовому турі, і тоді перемогу з рахунком 3:1 здобули сумчани. Отже, тепер турнірний шлях може їх звести тільки у другому етапі змагань. Проте ігри в одному залі, безумовно, допоможуть обом провідним колективам «вишки» краще вивчити можливості нинішнього основного опонента і, цілком можливо, успішно задіяти ці знання у майбутньому. А поки і «ШВСМ-СумДУ», і «Зміївський енергетик» мають чудові нагоди по максимуму поповнити свій очковий багаж і ще більше зміцнити лідируюче становище в таблиці. Адже їхніми суперниками будуть колективи, які, відверто кажучи, зірок з неба однозначно не хапають.

Не втратити своє у Лубнах цілком спроможний і «Заваір», якому ще від початку сезону пророкували гідну боротьбу за підвищення в класі. Проте ряд внутрішніх проблем у клубі поки що тримає одеський колектив на відстані однієї перемоги від «енергетиків». І нівелювати її в анонсованому турі, як ви зрозуміли, навряд чи вдасться…

Залишається додати, що матчі за участю інших найближчих переслідувачів пари лідерів – «Олюртранса» (18 очок, але провів на гру більше) і ВК «Бахмут-ШВСМ» (17 очок), а також «Локо-ХДВУФК №1» та «Булави» відбудуться 24-25 лютого у Львові.