«Локомотиву-ХДВУФК №1», «Булаві» та ВК «Політехнік-Одеса» належить довести, що на вершині таблиці вони розташувалися невипадково.

27-28 жовтня відбудуться поєдинки 2-го туру у чоловічій «вишці», серед яких, насамперед, інтерес викликають ігри за участю локальних лідерів. Нагадаємо, що після стартового туру, здобувши по три повноочкові перемоги, вперед вирвалися «Локомотив-ХДВУФК №1», «Булава» та ВК «Політехнік-Одеса». Щоправда, буквально на п’яти їм насідають «Новатор-2-Прикордонник» і «Житичі». Таким чином, особливо значення набуває зустріч «Булава» - «Житичі», що відбудеться у Житомирі.

Нелегке випробування на міцність очікує й інших представників у верхній частині турнірної таблиці. Зокрема, харківська команда має зустрітися з ВСК «МХП-Вінниця» та «Заваіром», а одеська – з ВК «Бахмут-ШВСМ» і «Зміївським енергетиком». Опоненти – не промах!

Ну й, нарешті, матч «Новатор-2-Прикордонник» - «Олюртранс» теж досить інтригує. Тож, як бачимо, багато чого залежить від результату фактично кожної гри. Так що очікуємо цікавих протистоянь!

Розклад та трансляції матчів 2-го туру чоловічої Вищої лiги України