У турнірній таблиці вималювався дещо несподіваний квартет лідерів.

Перед початком звітного туру багато хто вважав, що за його підсумками команди, які очолювали турнірну суперечку, ще більше зміцнять свої позиції. Однак дехто з них «спіткнувся», і до четвірки лідерів дещо несподівано пробився ДСО...

На старті чемпіонату про націленість здобувати переможні очки в кожному матчі відкрито проголосили лише дві команди – «Житичі» та «Політехнік-Одеса». Ну й, у принципі, іншого завдання ніколи не було перед «Локомотив-ХДВУФК №1». Проте учасники змагань відіграли вже по 6-7 матчів, а солідної переваги над опонентами ці колективи не мають. Більше того, таблицю продовжує очолювати «Новатор-2-Прикордонник», який якраз і завдав «Житичам» єдиної поки поразки – 3:2. Ось і у цей уїк-енд резервісти діючого бронзового призера Суперліги без особливих складнощів, з однаковим рахунком – 3:1, здолали опір волейболістів «Булави» та «Колоса». Не відстала й житомирська команда, котра розгромила «Спартак» - 3:0 і завдала поразки «Олюртрансу» - 3:1. А ось одеситам та харків’янам довелося визначати сильнішого в очному поєдинку...

Напередодні керівництво «Політехнік-Одеси» досягло домовленості про підсилення з боку найкращого бомбардира «Юракадемії» минулого сезону Віктора Шаповала, а також орендувало у «Серця Поділля» центрального блокуючого Іллю Довгого. Отже, «залізничників», яких нині представляють досить вікові виконавці, очікувало серйозне випробування. Проте підопічні Анатолія Янущика, зазнавши невдачі у стартовій партії (до речі, це їхній перший невдалий сет у поточному сезоні!) – 18:25, надалі перехопили ініціативу та виграли три наступні – 25:18, 25:20 і 25:20. Таким чином, «Локомотив-ХДВУФК №1», маючи гру у запасі в порівнянні з «Новатор-2-Прикордонником», продовжує бути потенційним лідером змагань.

А ось одеська команда відкотилася у таблиці на п’ятий рядок, оскільки її дещо несподівано випередив ДСО. Переважно молода за складом тернопільська дружина, яку очолює досвідчений Михайло Туркула, а в складі перебуває нинішній наставник жіночої «Галичанки-ТНЕУ-ГАДЗ» Віктор Туркула, здолала досить міцний «Олюртранс» - 3:2 і взяла три очки у протистоянні зі «Спартаком».

dso
ДСО (Тернопіль) \ фото fvu.in.ua

РЕЗУЛЬТАТИ МАТЧІВ ТРЕТЬОГО ТУРУ

Ось таким є нинішній розклад. Щоправда, наступний тур, матчі якого відбудуться 22-23 грудня, передбачає чимало цікавих поєдинків, серед яких окремо варто виділити очні матчі «Політехнік-Одеси» із «Житичами» та тим же ДСО. Як воно там складеться?..

Турнірна таблиця після 3-х турів

turnirna tablica