Усі поєдинки прийдешнього уїк-енду відбуватимуться під знаком дуелі головних претендентів на Суперлігу.

22-23 грудня відбудуться поєдинки 4-го туру у чоловічій «вишці», серед яких, насамперед, інтерес викликає протистояння «Житичі» - «Політехнік-Одеса». Напередодні сезоні вони виявилися чи не єдиними, хто відкрито проголосив курс на здобуття путівки до Суперліги. Після трьох турів дещо краще турнірне становище має житомирська команда, однак у пасиві одеського колективу на даний момент лише на поразку більше. Тож результат їхньої очної дуелі, як бачимо, набуває особливого значення. 

Проте не забуваймо й про інших локальних лідерів. Адже Суперліга – Суперлігою, але ж комплекти медалей чемпіонату у вищій лізі теж дорогого варті! Тож матчі «Новатор-2-Прикордонник» - «Заваір», «Олюртранс» - «Локомотив-ХДВУФК №1» і «Політехнік-Одеса» - ДСО також солідно інтригують. 

Хто ж у підсумку буде зустрічати новорічні свята в статусі локального лідера? Хто с підвищеною планкою оптимізму очікуватиме перших матчів у Новому 2019 році, які заплановані на 19-20 січня? Всі відповіді знайдемо лише на волейбольному майданчику!