ВК "Політехнік-Одеса" в новому сезоні виступить у вищій лізі та Кубку України.

Нагадаємо, що в минулому сезоні одеська команда вийшла в "Фінал чотирьох" національного Кубка, де посіла четверте місце. А пізніше потрапила і у фінальну частину Вищої ліги України 2018\19, в якій відмовилася брати участь через фінансові труднощі.

Уже відомо, що у Вищій лізі України візьмуть участь 14 чоловічих команд. Перший тур вищої ліги відбудеться 5-6 жовтня: одесити зіграють у Вінниці з місцевим ВСК "МХП-Вінниця" та збірною України (U-17).

В інтерв'ю сайту Одеса Спорт, президент ВК "Політехнік-Одеса" Михайло Зотов, розповів, що зараз повним ходом йде комплектація команди, причому ставка буде робитися на одеських гравців:

- Підготовку до сезону почнемо в серпні. На той час плануємо укомплектуватися, якщо не на 100%, то на відсотків 80, – зазначив Михайло Зотов, – Вже досягнуто домовленості з рядом гравців команди про продовження контракту. Що стосується боргів перед гравцями по минулому сезону, то в період до початку нового сезону ми плануємо їх погасити. На жаль, не все в даному випадку залежить від нас. Але борги по зарплаті ми закриємо – це питання номер один.

Михаил ЗОТОВ: "Политехник-Одесса" – это долгосрочный проект"

Ілля ПОЛІЩУК: "Склалось враження, що в Одесі немає місця для волейболу"

Александр НАЛОЖНЫЙ: "Команда прекратила своё существование"