Новий рік гравці СК «Прибилів» цілком спроможні зустріти на першому рядку таблиці.

Скоріш за все, в анонсованому турі найцікавішими стануть не поєдинки за участю лідера. Куди більше інтригують матчі, де зіграють його найближчі переслідувачі… 

Здобувши у чотирьох матчах чотири перемоги, в тому числі й над найбільш небезпечними суперниками, волейболісти СК «Прибилів» упевнено очолюють турнірну таблицю і, схоже, поступатися своїм лідерством нікому не збираються. Благо, мають для цього всі підстави, оскільки зараз їм належить помірятися силами з колективами, яким до верхніх щаблів у таблиці поки далеченько. І «КЗ «ХПКСП ХОР-Юракадемія-2», і ВК «Дніпро» своєю грою у нинішньому сезоні відверто не вражають, тож, здається, головними суперниками підопічних Костянтина Лисейка на майданчику можуть стати лише вони самі. Тобто, якщо не поставляться до опонентів легковажно, то навряд чи не продовжать свою впевнену переможну ходу.

А ось найближчі переслідувачі СК «Прибилів», згідно календарю, цього уїк-енду проведуть кілька принципових «міжсобойчиків». Зокрема, особливу зацікавленість викликають поєдинки «Бахмут-ШВСМ» (який поки теж йде без поразок) із «ШВСМ-СумДУ» та, особливо, із ВК «Політехнік-Одеса». Останній, незважаючи на дві поразки в пасиві, має достатній арсенал для того, щоби незабаром надолужити згаяне. Тож матч одеситів зі столичним «Інваспорт-Метеором» також має суттєве турнірне значення.      

Нарешті, ВСК «МХП-Вінниця» знову може сісти на п’яти одноосібному лідеру, оскільки в анонсованому турі «схрестить зброю» із невдахами стартових турів – «Олюртрансом» та «Хотинськими козаками».

Отже, насправді на волейбольних майданчиках таки буде спекотно!

Детальніше про календар матчів 3-го туру у чоловічій вищій лізі можна дізнатися за посиланням.