Схоже, лідерські функції націлюються взяти на себе навіть новачки чемпіонату.

Слідом за початковими чоловічими кубковими баталіями у новому сезоні, надійшла черга стартувати у національному чемпіонаті представникам вищої ліги. 26 вересня відбудуться перші матчі за їхньою участю, і деякі з них одразу ж приковують до себе підвищену увагу…

Зокрема, особливо цікавими очікуються обидва поєдинки за участю новачка чоловічої «вишки» - ВК «Решетилівка». Щоправда, більшість його гравців дебютантами на такому рівні аж ніяк не назвеш, адже вони достатньо «понюхали пороху» навіть у Суперлізі. А тут ще й поява досвідчених Євгена Капаєва та Олексія Дрофи – солідне підсилення. Відповідно, нема жодних сумнівів, що слова президента клубу Олександра Біленького про націленість на вихід до елітного дивізіону – не бравада. Втім, будь які слова необхідно підтверджувати на практиці, тож анонсовані протистояння ВК «Решетилівка» з ВК «Дніпро» та ВК «Бахмут-ШВСМ», нема сумнівів, носитимуть особливе значення.

До речі, про «Дніпро». Нарешті отримавши солідне фінансове забезпечення, він миттєво перетворився на одного з претендентів не лише на потрапляння до «Фіналу чотирьох», але й на чемпіонський титул. Судіть самі: Владислав Богатирьов, Андрій Горбенко, Олександр Терещук, Андрій Маринченко, Микола Куранов, Анастасій Остроумов тощо – маючи майстрів їхнього рівня, просто неможливо ставити перед собою скромні турнірні завдання. Дніпряни й не приховують, що ставлять максимальні. Отже, судячи з усього, поєдинок ВК «Решетилівка» - ВК «Дніпро» буде центральним в усьому стартовому турі.

Панує солідна інтрига і щодо ігор за участю ще одного новачка вищої ліги – ВК «Покуття». Керівництво цього клубу неодноразово натякало, що чи не заповітніша мрія його гравців – стати своїми серед своїх на рівні Суперліги. І вони на шляху до здійснення цієї мрії цілком спроможні на відповідні кроки. Отже, поєдинки підопічних граючого тренера Сергія Щавінського з волейболістами ДСО-ЗУНУ та ВК «Політехнік-Одеса», які теж однозначно не збираються пасти у чемпіонаті задніх, криють у собі ту ще загадку…

Нарешті, цікаво буде подивитися і на гру «Хотинських козаків», котрі теж мають у своєму складі виконавців солідного рівня. Тож і вони, певно, будуть націлюватися, принаймні, на потрапляння до провідного квартету.

Таким чином, як бачимо, стартуючий чемпіонат у вищій лізі обіцяє стати дуже цікавим. Тож слідкуємо за його перипетіями разом!

Детальніше можна дізнатися за наступним посиланням.