Одним з тих, хто пережив у дні напередодні Великодня цілу гамму емоцій – від радості за свою команду до розчарування поразкою у півфінальній серії – був керманич «Юракадемії» Володимир Романцов.

«Приємно, що наша команда грає абсолютно на рівних із таким суперником, як «Локомотив», – зізнався головний тренер юристів. – Коли ми готувалися до третього матчу, то розуміли, що перемогау другій грі – то навіть не половина того, що ми маємо зробити заради потрапляння у фінал. Ми не хотіли запам’ятатися командою, якій пощастило один раз і вона виграла у «Локомотива» випадково.

Від фіналу ми знаходилися на відстані однієї подачі… Тому – так, післяматчева гіркота від поразки залишилася. Тепер можу лише привітати суперника з перемогою і побажати так само виграти і в фінальній зустрічі в «Дніпра». У такому випадку ми самі будемо розуміти, що програли не аби кому, а найсильнішій команді України.

Сьогодні можна сміливо казати, що до Харкова повернулося справжнє волейбольне дербі. Не за місцезнаходженням команд, а за рівнем гри!.. Я вдячний своїм гравцям за ці матчі та самовідданість». 

За матерiалами прес-служби ФВУ