Львівські «Барком Кажани» у першому поєдинку останнього етапу Чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд Суперліги, з розгромним рахунком 0:3 (18:25, 23:25, 24:26), поступились з харківській «Юракадемії».

«Юристи», які під кінець сезону неабияк розігрались, витворяли на паркеті Палацу спорту «Галичина» майже все, що хотіли. Натомість «Кажанам» цього вечора, гра просто «не пішла». Не допомогли  львів’янам ні гострі випади Тевкуна та Капаєва, ні відчайдушні старання молодого зв’язуючого Плясецького.

Хоча, як розповів головний тренер «Кажанів» Ян Сух, саме грою Івана він  задоволений найбільше, а тому завтрашній поєдинок 3-й номер «Кажанів» розпочинатиме у старті.

«Сьогодні не було ні добрих прийомів, ні добрих ударів, ні добрих подач, тому на табло і світиться результат 0:3. Буду говорити з хлопцями, намагатимуся їх якось мотивувати на наступні поєдинки, адже цей матч ще нічого не вирішує і ми ще матимемо шанси повернути все на свою користь», - розповів Ян Сух.

Завтра команди зіграють другий поєдинок. Гра також  відбудеться  на паркеті Палацу спорту «Галичина». Початок поєдинку о 16:00. Вхід на матчі для усіх вболівальників – безкоштовний.

Нагадаємо, що бронзові нагороди чемпіонату України з волейболу отримає команда, яка здобуде у цій серії три перемоги.

Додамо, що у фінальній сутичці харківській «Локомотив» без проблем здолав, кривдника «Кажанів», дніпровське «Дніпро»  - 3:0 (25:20, 25:21, 25:16). 

За матерiалами прес-служби ВК «Барком-Кажани»