Учасники матчу за Суперкубок України харківський «Локомотив» та львівський «Барком-Кажани» провели контрольні матчі напередодні поєдинку за трофей.

ВК «Барком-Кажани» 11 жовтня зробив візит у відповідь до польського Жешува, де зіграв з «Ресовією» - учасницею «Фіналу чотирьох» Ліги чемпіонів-2015/16. Матч завершився з рахунком 2:2. Львів’яни програли першу та третю партії, другу та четверту – виграли.

Угіс КРАСТІНЬШ, головний тренер ВК «Барком-Кажани»:

- В цій зустрічі я побачив, як ми виглядаємо на фоні однієї з найкращих команд Європи. Результатом, звісно, задоволений, з іншого боку матч показав наші недоліки. Для нас це був відмінний спаринг перед Суперкубком.

«Локомотив» в середу з таким же рахунком зіграв з «Юракадемією». Перші дві партії підопічні Анатолія Янущика виграли - 25:22, 25:21, в двох наступних – поступилися - 26:28, 21:25.

Анатолій ЯНУЩИК, головний тренер ВК «Локомотив»:

- Ми провели матч у великому залі юридичної академії, щоб дещо звикнути до великих об’ємів залу Університету фізкультури, де відбуватиметься матч за Суперкубок, адже тренуємося ми у малому залі СК «Локомотив». Перший сет вийшов доволі важким – хлопці звикали до освітлення, до нової обстановки, друга – легше. В третьому сеті вже пробували різні варіанти гри, адже наш діагональний не брав участь у матчі, тож на цій позиції перевіряли інших волейболістів. Тут поступилися на «більше-менше». На останній сет вже складно було мотивувати гравців.

Lokomotiv i Urademiya

Нагадаємо, що матч Суперкубку України серед чоловічих команд відбудеться у Києві 15 жовтня о 14.30.