Як відомо, в другому турі чоловічої Суперліги "Буревісник-ШВСМ" двічі поступився на власному майданчику ВК "Барком-Кажани" - 0:3 (19:25, 19:25, 23:25) і 0:3 (18:25, 16:25, 19:25).

Проте, і це видно з рахунку кожної з партій, чернігівські волейболісти намагалися дати гідний бій колективу, який багато спеціалістів вважають головним претендентом на здобуття золотих медалей чемпіонату. Однак львів'яни не дозволили собі розслабитися і таки довели справу до "сухих" перемог в обох матчах. Чи могли господарі майданчику зіграти вдаліше? Їхній наставник вважає, що на сьогоднішній день - навряд чи...

Микола БЛАГОДАРНИЙ, головний тренер "Буревісника-ШВСМ":

- Як я вже розповідав, підготовка до сезону в нас вийшла надто поспішною, з м'ячами ми почали працювати лише 5 вересня. Через це потерпаємо зараз, бо дуже відчувається недозігранність хлопців. А тут ще й травми декого "підкосили". Тож, звичайно, проти потужного колективу "Барком-Кажани" гідно протидіяти було складно. І все ж боролися, як могли. До настрою хлопців та їхньої самовіддачі у мене, в цілому, претензій немає.  

У першому матчі тривалий час взагалі ні в чому не поступалися, щоправда, багато очок суперники подарували нам самі. Проте в кульмінаційних моментах кожного сету вони зіграли холоднокровніше та розважливіше. Через це й здобували переможні очки.

У другому ж поєдинку в нас виникало чималенько помилок на прийомах та подачах, а за такої картини побити "Кажанів" неможливо. Звичайно, були в нашій грі і позитивні моменти, та загалом не вистачало ні якості в технічних діях, ні командної зіграності. Саме значне поліпшення цих моментів і вважаю головним завданням на найближчий час. Підчистимо, покращимо, додамо - і тоді кожному сопернику у поєдинках з нами буде непереливки! Ну, а поки - вірити в себе та наполегливо працювати...