У прийдешньому турі зустрічаються такі пари суперників, фаворити в яких очевидні. Та все ж можливість гучних несподіванок в українському чемпіонаті ніхто не відміняв.

9-10 грудня

ЛОКОМОТИВ - БУРЕВІСНИК-ШВСМ, ДНІПРО - ВК ВІННИЦЯ

та ФАВОРИТ - НОВАТОР

11-12 грудня

БАРКОМ-КАЖАНИ - ЮРИДИЧНА АКАДЕМІЯ

Гадаємо, хто у цих парах апріорі вважається фаворитом, загадкою ні для кого не є. Адже навряд чи "Локомотив" на власному майданчику дозволить собі втратити очки у протистоянні з посереднім за потенціалом "Буревісником-ШВСМ", а "Дніпро" - з "Вінницею", хоча насправді остання спроможна дати серйозний бій навіть у гостях. Та все ж дніпряни, які в останньому турі нарешті піднялися до верхньої частини турнірної таблиці, навряд чи втратять хороший шанс закріпитися там міцніше. 

І вже тим більше навряд чи візит до Лубнів лякає волейболістів досить потужного нині "Новатора", як і тріумфаторів дебютного поєдинку в рамках Кубка ЕКВ - гравців "Баркома-Кажани" - приїзд до них вихованців "Юридичної академії". Отже, як бачимо, нинішній тур не має у своєму календарі надпринципових чи напрочуд інтригуючих матчів. Результат кожного з них спрогнозувати не важко, якщо, звісно, хтось не захоче дуже серйозно відзначитися чи, навпаки, загриміти під шквал критики. Хоча й таке виключати наперед аж ніяк не можна. Тож любителям волейболу слід запастися терпінням в очікуванні хіба що сенсації. Чи ж і насправді їй уготовано місце в 6-му турі?

ТРАНСЛЯЦIЯ 6-го ТУРУ