У черговому турі національної першості величезний інтерес викликають принаймні три протистояння, де явних фаворитів назвати неможливо.

Отже, 27 і 28 січня зустрінуться "Локомотив" - "Юракадемія", "Новатор" - "Барком-Кажани", "Буревісник-ШВСМ" - ВК "Вінниця" та "Фаворит" - "Дніпро". В останній парі, здається, все зрозуміло наперед, а ось у трьох інших може статися будь-що. Щодо харківського "дербі" можна сказати, що "залізничники" потерпають від травм кількох провідних виконавців, в той час як підопічні Володимира Романцова поступово прогресують, і в минулому турі відібрали очки у досить потужного нині "Новатора".

Сам же "Новатор" на власному майданчику цілком спроможний дати справжній бій поточному лідеру чемпіонату, хоча за складом "Барком-Кажани", звичайно ж, є сильнішим. Однак насправді підопічні Романа Ковальчука теж не ликом шиті. Отже, і тут очікуємо шикарну інтригу!

Нарешті, "Буревісник-ШВСМ" також має певну перевагу свого майданчику у протистоянні з "Вінницею", якій, щоправда, здається, нема великої різниці, де грати. Олександр Бондаренко завжди вправно налаштовує своїх гравців на бойовий лад, тож чи зуміють їх здолати підопічні Миколи Благодарного - питання риторичне. 

Таким чином, нехай сильніших визначить безпосередньо гра!