Команда Віталія Стаднікова має останній шанс зачепитися за путівку до "Фіналу чотирьох". Утім, як і "Буревісник-ШВСМ".

ВК ВІННИЦЯ - ДНІПРО (24 лютого - о 16.00. 25 лютого - об 11.00)

БУРЕВІСНИК-ШВСМ - ЛОКОМОТИВ (24 лютого - о 16.00. 25 лютого - о 12.00)

НОВАТОР - ФАВОРИТ (24 лютого - о 18.00. 25 лютого - об 11.00)

ЮРИДИЧНА АКАДЕМІЯ - БАРКОМ-КАЖАНИ (24 лютого - о 16.00. 25 лютого - о 12.00)

Турнірне становище за два тури до завершення регулярного чемпіонату вкладає в руки волейболістів "Вінниці" можливість закрити інтригу потрапляння до провідного квартету фактично власними силами. Адже дві перемоги над "Дніпром" однозначно гарантують їй статус "четвертої незайвої", оскільки відрив від найближчих конкурентів стане недосяжним. Утім, це за умови, якщо "Локомотив" у Чернігові зіграє в силу своїх реальних можливостей і, таким чином, не дозволить собі втрати очок. Та у минулому турі чернігівські спортсмени довели, що з ними однозначно варто рахуватися, здолавши "Новатор", який через це досі не оформив свою участь у "Фіналі чотирьох", як кажуть, де-факто. Однак чи зуміє колектив Миколи Благодарного двічі здолати діючого чемпіона України - завдання надскладне.

"Новатору", до речі, буде досить навіть однієї "вікторії" над "Фаворитом", який, схоже, вже цілком задоволений здобуттям першої перемоги в сезоні, досягнутої тиждень тому у протистоянні з "Юракадемією". Ну, а самі "юристи" навряд чи зуміють добряче попсувати нерви впевненому поточному лідеру - "Баркому-Кажани". Надто вже нерівні сили цих колективів... 

Повертаючись же до шансів "Дніпра", то в нього залишається лише один варіант - подвійний тріумф у Вінниці. Інакше срібний призер попереднього чемпіонату Украини складе із себе ці повноваження достроково. Чи готові Денис Зуй і компанія стати авторами маленького дива у своїх чи не найголовніших поєдинках другого кола - поки можна лише здогадуватися. У таких випадках кажуть лише одне - гра покаже!

Розклад та трансляцiї 13-го туру чоловiчої Суперлiги України