В останньому турі регулярного чемпіонату має визначитися четвертий учасник квартету найсильніших, який надалі поведе боротьбу безпосередньо за медалі Суперліги.

Розклад та трансляцiї 14-го туру чоловiчої Суперлiги України

ЮРИДИЧНА АКАДЕМІЯ - ВК ВІННИЦЯ

ДНІПРО - БУРЕВІСНИК-ШВСМ

ЛОКОМОТИВ - НОВАТОР

ФАВОРИТ - БАРКОМ-КАЖАНИ

Цей тур має дати довгоочікувану відповідь тільки на одне питання: хто стане четвертим незайвим? Адже "Дніпро", двічі поступившись тиждень тому "Вінниці", остаточно розпрощався з надіями принаймні ще на якийсь час залишити за собою статус діючого срібного призера чемпіонату Суперліги. Втім, номінально дніпряни й досі ними залишаються, але вже точно зрозуміло, що до "Фіналу чотирьох" вони не потрапляють. 

А найбільш вірогідним на це є саме ВК "Вінниця". Адже нині вона має чотириочковий гандикап від "Буревісника-ШВСМ", тож навіть одна перемога над "Юракадемією", позбавленою всіляких стратегічних стимулів, гарантує їй приєднання у "Фіналі чотирьох" до "Баркома-Кажани", "Локомотива" і "Новатора". В той же час чернігівській команді необхідно не тільки двічі обіграти в гостях усе той же "Дніпро", але й усіма магічними засобами власних емоцій підтримувати волейболістів "Юракадемії". Чи ж спрацює воно в реальності? Незабаром дізнаємося!