Залишилося лише з'ясувати, хто здобуде перевагу домашнього майданчику у так званому "бронзовому фіналі" - ВК "Вінниця" чи "Новатор"?

ЛЬВІВ

31 березня. "Локомотив" - ВК "Вінниця" (16.00) і "Барком-Кажани" - "Новатор" (18.00)

1 квітня. "Новатор" - ВК "Вінниця" (14.30) і "Барком-Кажани" - "Локомотив" (16.30)

2 квітня. "Локомотив" - "Новатор" (14.30) і "Барком-Кажани" - ВК "Вінниця" (16.30)

На перетині першого і другого весняних місяців найкраща четвірка чоловічих клубів України відіграє у Львові останній тур другого етапу національної першості. І, в принципі, резонансним у ньому є лише одне питання: хто завершить цей раунд змагань на третій позиції, яка дасть перевагу власної арени у майбутньому протистоянні за бронзові нагороди. Вже давно стало ясно, що розіграють їх ВК "Вінниця" і "Новатор". Поки що вінничани мають триочковий гандикап, проте за три матчі, котрі обидві команди проведуть у Львові, все ще може змінитися. Тож, насамперед, у центрі уваги опиниться їхній очний двобій.   

Що ж до "золотого фіналу", то в ньому суперничатимуть "Барком-Кажани" і "Локомотив". Можна не сумніватися, що право зіграти вирішальний поєдинок (якщо такий знадобиться) у власних стінах належатиме львівському клубу, бо навряд чи він нині програє вдома всі три матчі. Отже, зустріч "кажанів" та "залізничників" 1 квітня носитиме статус такої собі генеральної репетиції майбутньої "битви" за чемпіонський титул.  

Ну й, звичайно, певну інтригу носить гра "Барком-Кажани" - ВК "Вінниця". Адже у трьох попередніх підопічні Угіса Крастіньша здобували перемоги лише на тай-брейках. Як воно складеться цього разу?..

Розклад та трансляцiї 4-го туру "фiналу чотирьох" чоловiчої Суперлiги України