Головний тренер ВК «Галичанка-ТНЕУ-ГАДЗ» Віктор ТУРКУЛА напередодні фінальної частини чемпіонату України заявив про амбітні цілі своєї команди.

- Хвилювання в будь-якому разі присутнє, тільки нерозумні люди не хвилюються, - поділився своїми думками за день до старту туру в Тернополі наставник «Галичанки». - В команді все живі-здорові, настрій прекрасний – намагатимемось у фінальній частині зробити те, що не зробили у регулярному чемпіонаті. Бажання є. Підсилилися Марією Пацюркевич, відновилася після травми Ганна Рева. Тож поки що все добре. А там вже побачимо.

- Чому більшою мірою приділяли увагу в період підготовки?

- Було дуже багато часу, тож приділяли увагу рівномірно всім елементам. Крім того, займалися і фізичною підготовкою, адже нам належить грати три дні поспіль, і кожна, як остання. Тож саме з таким настоєм, як на останній бій, треба і виходити на майданчик.

- Згідно класифікації першого етапу виділяється явний фаворит в особі «Хімік» та три приблизно рівних команди. «Галичанка» зосередиться на боротьбі з прямими конкурентами, чи збирається дати бій і «Хіміку»?

- На кожну гру виходитиме, як на останню. А потім вже, по ходу п’єси, побачимо. Відштовхуватимемось від турнірної ситуації.

- Домашні матчі це, звісно, особливій настрій. Само собою, є вантаж відповідальності. Це допомагатиме, чи буде тиснути на команду?

- З одного боку, так, є вантаж відповідальності. З іншого боку, ми гратимемо в нашому робочому залі перед своїми вболівальниками, і це має допомогти нам у боротьбі.

- На якій результат націлюєтеся в рідних стенах?

- Я завжди налаштовую команду на максимальний результат.

Розклад та трансляцiї 1-го туру "фiналу чотирьох" жiночої Суперлiги України

Регламент фiналу