У рідних стінах команда Віталія СТАДНІКОВА має чудову нагоду остаточно "втекти" від неприємного сьомого місця в таблиці.

ДНІПРО

6 квітня. "Юракадемія" - "Буревісник-ШВСМ" (15.00) і "Дніпро" - "Фаворит" (17.00)

7 квітня. "Фаворит" - "Буревісник-ШВСМ" (15.00) і "Дніпро" - "Юракадемія" (17.00)

8 квітня. "Юракадемія" - "Фаворит" (12.00) і "Дніпро" - "Буревісник-ШВСМ" (14.00)

Ех, якби ж "Дніпро" не втратив купу очок у стартовому турі другого етапу! Дивись: тобі насьогодні він уже б остаточно позбувся загрози опинитися в підсумку на сьомому місці в турнірній таблиці, яке зобов'язує грати перехідні матчі за збереження прописки у Суперлізі. Погодьтеся, це аж ніяк не радісна перспектива для команди, яка у минулому чемпіонаті України виборола срібні медалі. Втім, як і аналогічна ситуація для тепер уже екс-бронзового призера - "Юракадемії". Гідний виклик обом кинув амбіційний "Буревісник-ШВСМ", який, до речі, до останнього претендував на потрапляння до четвірки найкращих колективів нинішньої національної першості. І хоча перед стартом прийдешнього туру у Дніпрі він поступається однойменній команді цього міста трьома очками, а харківській - двома, головна боротьба між ними ще попереду.

Звісно, що в рідних стінах "Дніпро" на чолі з майстровитим ліберо Денисом Зуєм (який мав нагоду працювати нині помічником головного тренера збірної України U-17, але через турнірні складнощі своєї команди залишився допомогти їй) спробує здобути максимум очок. Адже в цьому разі прописку у Суперлізі він забронює за собою незалежно від результатів останнього туру, що відбудеться за тиждень у Чернігові. Втім, "Юракадемія" з "Буревісником-ШВСМ", нема сумнівів, також ставлять перед собою аналогічне завдання. І лише "Фаворит" уже остаточно втратив надію позбутися неприємної процедури повернення до вищої ліги. Однак добряче попсувати нерви суперникам, певно, буде намагатися на повну. Тож буквально кожна гра криє в собі приваблюючу інтригу і, здається, без тай-брейків не обійдеться...

Розклад та трансляцiї 3-го туру "5-8 мiсця" чоловiчої Суперлiги України