Головний тренер "Баркома-Кажани" вважає, що нині всі попередні перемоги його команди над "Локомотивом" не мають жодного значення.

Буквально за кілька годин до початку першої вирішальної дуелі за чемпіонський титул наставник львівської команди Угіс КРАСТІНЬШ підкрестив націленість своїх гравців на успіх, але зауважив щодо спроможності "Локомотива" видати у фіналі свою найкращу гру. Мовляв, стимул для цього пречудовий...

- Поразка нашої команди в останньому турі другого етапу національної першості особисто для мене несподіванкою не стала. До того часу ми вже забронювали за собою перше місце в таблиці і, таким чином, отримали перевагу власного майдачнику в разі необхідності провести у фіналі п'ятий поєдинок. Тож мені важко було очікувати від своїх виконаців повної самовіддачі на майданчику. В той же час харків'яни вразили мене готовністю боротися за кожен м'яч на прийомі, за кожне очко в атаках. Такий настрій дорогого вартий. І якщо суперники боротимуться із таким же завзяттям нині - нам доведеться складно.

Проте наші волейболісти дуже хочуть у нинішньому сезоні зробити так званий переможний хет-трик, тобто, покласти у Суперкубок і Кубок золоті медалі національного чемпіонату. У нас є для цього все необхідне - колективна зіграність, тактична виучка, індивідуальна майстерність, а також фізична готовність. Всі здорові (щоправда, нещодавнє пошкодження основного блокуючого Олександра Гладенка наставник "Баркома-Кажани" ніяк не прокоментував - прим. автора), всі в строю, і всі націлені тільки на успіх!

У той же час, повторюю, нам слід забути про всі свої попередні перемоги над "Локомотивом" протягом сезону, що наближається до завершення. Просто необхідно зробити це, якщо ми хочемо завершити його на мажорній ноті. Раніше ми вигравали локальні бої, але вирішальна битва стартує саме сьогодні. І в ній ми, образно кажучи, починаємо з нуля. М'яч для всіх однаковий і шанси абсолютно рівні.

Щоправда, ажіотаж навколо фіналу у нашому місті спогладається чималий. І це зрозуміло - адже ніколи раніше Львів волейбольних фіналів не бачив. Тому, я дуже на це сподіваюся, у двох домашніх поєдинках наші вболівальники стануть для "Баркома-Кажани" додатковим гравцем - невтомним і важливим із психологічної точки зору. Значимість цього фактору цілком може зіграти величезну роль...

Трансляцiя "золотого фiналу"