У себе вдома команда Олександра БОНДАРЕНКА волейболістів «Новатора» фактично «не помітила».

ВІННИЦЯ

ВК «Вінниця» - «Новатор» - 3:0 (25:18, 25:21, 25:17)

ВК «Вінниця»: Руденко, Поліщук, Наложний, Клепко, Горбенко, Передрій (к); Остроумов (л), Краєвський (л), Скороход, Головень, Патратій. Тренер – Олександр БОНДАРЕНКО.

«Новатор»: Середа, Федоренко (к), Паласюк, Заїка, Турик, Перепадя; Терещук (л), Гандзій, Ковальчук, Сосимович. Тренер – Роман КОВАЛЬЧУК.

Тривалість матчу: 74 хв. (23+27+24).

Судді: Паєвський, Скібіцький.

Кращі гравці (за версією ФВУ): Руденко – Середа.

8 квітня. Вінниця. СК ВДПУ. 190 глядачів.

ФОТО МАТЧУ

ВIДЕО МАТЧУ

ВК «Вінниця» - «Новатор» - 3:0 (25:17, 25:19, 25:20)

ВК «Вінниця»: Руденко, Поліщук, Наложний, Клепко, Горбенко, Передрій (к); Остроумов (л), Краєвський (л), Лизанець. Тренер – Олександр БОНДАРЕНКО.

«Новатор»: Середа, Турик, Паласюк, Перепадя, Заїка, Главчук; Терещук (л), Гандзій, Ковальчук, Сосимович, Федоренко (к). Тренер – Роман КОВАЛЬЧУК.

Тривалість матчу: 81 хв. (22+22+27).

Судді: Скібіцький, Паєвський.

Кращі гравці (за версією ФВУ): Горбенко – Терещук.

9 квітня. Вінниця. СК ВДПУ. 210 глядачів.

ВIДЕО МАТЧУ

ФОТО МАТЧУ

РАХУНОК У СЕРІЇ: 2-0

Без жодних шансів – саме так коротко можна охарактеризувати підсумки перших двох матчів серії за бронзові нагороди чемпіонату. Вінницькі волейболісти домінували в них в усіх компонентах гри і досягли обох «сухих» перемог цілком заслужено. Гостріше подавали, надійніше приймали, точніше пасували, зібраніше блокували і різноманітніше атакували. Ось, в принципі, і все, що можна сказати про поєдинки у Вінниці, які, втім, навіть поєдинками назвати важко. 

Ні, це аж ніяк не свідчить про те, що хмельничани викинули білий прапор ще до початку обох ігор. Вони й настроєні були відповідно, і старання їм було не позичати. Проте, здається, затримка стартового матчу, через певні причини, на 45 хвилин на користь їм явно не пішла. І хоча їхній наставник Роман Ковальчук підганяв своїх підопічних досить емоційно, і з арбітрами встигав дискутувати (за що швидко одержав зауваження), колектив Олександра Бондаренка просто не дав їм зачепитися бодай за один шанс. Такий у «Новатора» був лише першого дня у другій партії. Тоді, за рахунку 21:20, наставник «Вінниці» був змушений взяти тайм-аут. І він добряче допоміг. Надалі господарі майданчику у кожному сеті швидко тікали у відрив і суперників до себе близько не підпускали.    

У хмельничан є майже 12 днів на продуктивну роботу над помилками, яка, сподіваємося, у третьому матчі серії на власному майданчику допоможе їм продемонструвати куди більш якісний волейбол.