«Серце Поділля» та «Юракадемія» цілком спроможні видати найнесподіваніші сюрпризи.

«СЕРЦЕ-ПОДІЛЛЯ» (5) - ВК «МХП-ВІННИЦЯ» (4)

(24 березня. Початок о 17.00)

Незважаючи на те, що у регулярному чемпіонаті «сердечки» посіли лише п’яте місце, їхні шанси на потрапляння до півфіналу виглядають досить вагомими. Принаймні, у «вінницькому дербі» їх якщо не вважають фаворитами, то й реальні можливості не недооцінюють. А вони такі, що «МХП-Вінниця» навряд чи може розраховувати на подвійний успіх. Адже в рамках першого етапу змагань суперники двічі розійшлися з аналогічними рахунками – 3:2 і 2:3. Отже, зараз фаворита цієї «солодкої парочки» визначити майже неможливо. У кожної є як свої вагомі козирі, так і недоліки, насамперед, у захисті.

Що ж до «Серця Поділля», то на його користь також свідчить фактор рідних стін. Принаймні, вперто не залишає передчуття, що у цій парі опоненти з’ясовуватимуть стосунки тричі. Натомість однозначно можна стверджувати, що ми станемо свідками неймовірно захоплюючого та принципового міжсобойчику з приблизно рівними шансами на здобуття путівки до півфіналу чемпіонату.

«ЮРИДИЧНА АКАДЕМІЯ» (6) – «НОВАТОР» (3)

(24 березня. Початок о 13.00)

Ще одна пара, де розташування команд за підсумками регулярної першості свідчить лише про окремі ігрові моменти, проте ніяк не про загальні спроможності. Після Нового року «юристи» добряче попсували нерви багатьом суперникам, які ніби-то апріорі мали солідну перевагу. Ось і спробуй здогадатися: чи «Новатор» харків’янам не по силах, чи на хмельничан очікує чимало неприємних сюрпризів разом із підсумковим результатом?   

«БУРЕВІСНИК-ШВСМ» (7) – «БАРКОМ-КАЖАНИ» (2)

(24 березня. Початок о 12.00)

Можливо, чернігівчани віднайдуть сили та аргументи для успіху над грізним суперником на власному майданчику, проте навряд чи зуміють вибити одного з головних претендентів на чемпіонський титул уже на стадії чвертьфіналу. Все ж таки, «Барком-Кажани» нині набагато краще вкомплектований і досить добре зіграний, про що яскраво свідчать останні результати за його участю. В тому числі й очні зустрічі опонентів у рамках заключного 14-го туру, які завершилися на користь львів’ян – 3:0 і 3:1.

Отже, здається, одного з майбутніх півфіналістів у цій парі визначити не важко.

КП ВК «ДНІПРО» (8) - «ЛОКОМОТИВ» (1)

(26 березня. Початок о 17.00)

А тут взагалі ситуація парадоксальна. Через фінансові труднощі керівництво «Дніпра» погодилося провести обидва матчі у Харкові (26 і 27 березня), що підстав на плекання ілюзорних надій не залишає: «Локомотив» однозначно має брати своє у двох матчах і готуватися до вже куди більш складного півфіналу…

Розклад та трансляції матчів 1\4 фіналу чоловічої Суперліги України