Не виключено, що «Локомотив» свого суперника у півфіналі дізнається останнім.

ПОВТОРНІ МАТЧІ

ВК «МХП-ВІННИЦЯ» - «СЕРЦЕ ПОДІЛЛЯ»

(28 березня. Початок о 18.00)

Перший матч – 2:3.

«НОВАТОР» - «ЮРАКАДЕМІЯ»

(28 березня. Початок о 13.00)

Перший матч – 0:3.

«БАРКОМ-КАЖАНИ» - «БУРЕВІСНИК-ШВСМ»

(28 березня. Початок о 17.30)

Перший матч – 0:3. 

Отже, сьогодні у трьох парах відбудуться повторні поєдинки чвертьфінальної серії. Як відомо, у перших зустрічах в гостях «Барком-Кажани» та «Новатор» досить впевнено обіграли, відповідно, «Буревісник-ШВСМ» і «Юракадемію», тож навряд чи дозволять собі осічки у рідних стінах. Таким чином, саме вони, за логікою, мають скласти першу пару півфіналістів змагань.

А ось «Локомотиву», який уже встиг двічі розібратися з опором КП ВК «Дніпро», цілком ймовірно, свого суперника на стадії 1/2 фіналу доведеться дізнатися тільки 29 березня. Адже вінницькі колективи «Серце Поділля» та ВК «МХП-Вінниця» вже привчили всіх до того, що поєдинки між ними неодмінно завершуються обміном перемогами з однаковим рахунком – 3:2. Саме на тай-брейку «сердечки» таки вибороли важливу перемогу і в першому чвертьфінальному протистоянні. Тож багато хто з уболівальників прогнозує, що тепер черга за успіхом у новій «п’ятихатці» належить «МХП-Вінниця», і між принциповими суперниками все вирішить лише третя дуель, яка і має відбутися якраз 29 березня. Звісно, що шанувальники команди Васіфа Талибова розраховують саме на такий розклад. Утім, зрозуміло, волейболісти «Серця Поділля» та група їхніх уболівальників мають стосовно цього абсолютно протилежну точку зору. А ось наскільки вона є справедливою – незабаром дізнаємося.

Хоча в будь-якому випадку нема жодних сумнівів, що чергове вінницьке «дербі» знову вийде напрочуд видовищним, захоплюючим і непередбачуваним!

Розклад та трансляції матчів 1\4 фіналу чоловічої Суперліги України 2017\18