24 квітня може стати історичною датою і для «Барком-Кажанів», і для «Новатора».

ФІНАЛ

Львів. Матч №3

«БАРКОМ-КАЖАНИ» - «ЛОКОМОТИВ»

(24 квітня – початок о 19.00)

Рахунок у серії: 2-0.

Трансляція матчу

Дві поразки на власному майданчику поставили «Локомотив» у дуже скрутне становище. Перш за все, психологічне. Адже діючий чемпіон уперше за довгі роки реально опинився за крок від втрати майже традиційного титулу. Більш довга лава вправних виконавців, на яку сподівався наставник «залізничників» Ігор Зяблицев, у двох поєдинках на арені ПС «Локомотив» себе аж ніяк не виправдала, бо стартова шістка «Барком-Кажанів», зрештою, все одно переважала будь-яке сполучення поки ще діючих чемпіонів країни.

Щоправда, це аж ніяк не означає, що у Львові не може статися навпаки, і харків’яни, принаймні, загострять інтригу, розтягнувши протистояння до четвертого матчу. Гра покаже! А поки 24 квітня цілком може стати датою, коли «Барком-Кажани» вперше в своїй історії підніметься на золоту сходинку п’єдесталу пошани у Суперлізі.

ЗА 3-є МІСЦЕ

Вінниця. Матч №3

«СЕРЦЕ ПОДІЛЛЯ» - «НОВАТОР»

(24 квітня – початок о 19.00)

Рахунок у серії: 0-2.

Трансляція матчу

Того ж вечора і приблизно в той же час аналогічна подія може статися і в літопису «Новатора». З тією лише вагомою різницею, що тут мова йде поки що про бронзове сходження. На власному майданчику хмельничани відіграли, в цілому, потужніше за опонентів, тож до Вінниці вони вирушили в статусі безумовних фаворитів. Але «Серце Поділля» в рідних стінах – це дещо інше поняття, ніж на виїзді. Адже його домашня арена своїми затісними габаритами вимагає від будь-якого гостя додаткових зусиль для комфортного пристосування, якщо це взагалі реально. Наскільки це вдасться підопічним Романа Ковальчука у даному випадку – питання риторичне. Тим більше, вінничанам відступати вже нікуди. А титул бронзових призерів для них є не менш значущим та почесним. Тож, нема сумнівів, «сердечки» докладуть максимум зусиль для гідного реваншу за підтримки вірних уболівальників.

Проте в обох випадках, однозначно, нехай сильнішого визначить лише гра!