У «Новатора» є нагода помститися «кажанам» за поразку у поєдинку за почесний трофей.

За іронією долі, учасники нещодавнього шедеврального протистояння в боротьбі за Суперкубок України мають знову зійтися в очних поєдинках. Тільки тепер уже в рамках національної першості. Тож, безсумнівно, нова дуель «Новатор» - «Барком-Кажани» обіцяє стати «родзинкою» всього туру...

«НОВАТОР» – «БАРКОМ-КАЖАНИ»

(ФОК «Новатор». 28 вересня – початок о 18.00. 29 вересня – початок о 12.00)

Тиждень тому спортсмени з Хмельницького та Львова подарували шанувальникам волейболу справжнє свято, перетворивши поєдинок за Суперкубок України на захопливий і безкомпромісний трилер. Певно, мало хто очікував, що «Новатор», який втратив у міжсезоння чимало провідних виконавців, зуміє не просто нав’язати діючому чемпіону країни гідну конкуренцію, але й реально претендуватиме на перемогу. «Барком-Кажани» досягли тоді бажаного успіху лише на тай-брейку – 3:2 (19:25, 25:16, 25:18, 28:30, 15:11). Нік Сотнік та Андрій Перепадя з компанією переконливо довели, що спроможні долати потужні блоки а-ля «Юрій Семенюк і партнери», а досвідченим ліберо Сергію Кисілю та Максиму Турику вистачає майстерності піднімати м’ячі після потужніших «пострілів» Олега Шевченка чи Юрія Томина.

У свою чергу, «кажани» запам’яталися не лише вражаючими «чохлами» того ж Семенюка чи разючими атаками першим темпом від Юрія Паласюка, але й шикарною ротацією з можливістю посилити дії на будь-якій позиції. Саме такої хмельничанам якраз і не вистачило. Однак так сталося тиждень тому. А як буде цього разу?

«СЕРЦЕ ПОДІЛЛЯ» – «ШВСМ-СумДУ»

(СК ВДПУ. 28 вересня – початок о 18.30. 29 вересня – початок об 11.00)

Також дуже цікаве протистояння. У міжсезоння «Серце Поділля» помітно зміцнило свої ряди, і недаремно саме його вважають основним конкурентом вищезгаданим «кажанам» у боротьбі за чемпіонський титул. У свою чергу, «ШВСМ-СумДУ» яскраво дав зрозуміти, що здобув путівку до Суперліги зовсім не для того, щоби пасти в ній задніх. А для цього, ясна річ, потрібно якомога частіше перемагати. Чи ж готові підопічні Володимира Бабкова розжитися дорогоцінними очками у Вінниці?

«БУРЕВІСНИК-ШВСМ» – ВК «МХП-ВІННИЦЯ»

(СК ЧНПУ. 28 вересня – початок о 17.30. 29 вересня – початок о 12.00)

Наскільки боєздатним залишається «МХП-Вінниця» після відчутних кадрових втрат улітку, поки можна лише здогадуватися. Певним чином, зрозуміти це можуть допомогти якраз анонсовані поєдинки команди у Чернігові. Щоправда, на власному майданчику місцевий «Буревісник-ШВСМ» грає з особливим настроєм, тож «легкої прогулянки» вінничанам очікувати однозначно не доводиться.

«ФАВОРИТ» – «ЮРИДИЧНА АКАДЕМІЯ»

(СК ДЮСШ. 28 вересня – початок о 18.00. 29 вересня – початок о 14.00)

Що ж таке нинішня «Юракадемія» без свого головного бомбардира минулого сезону Віктора Шаповала? Що ж таке справжній «Фаворит», який знову опинився серед учасників Суперліги? Можливо, відповіді на ці запитання допоможе знайти якраз їхнє очне протистояння? Принаймні, інтрига в ньому очікується ще та!

ТРАНСЛЯЦІЇ МАТЧІВ