Перемога 21-го грудня над «Університет-ШВСМ» для южненської команди на внутрішній арені стане сотою поспіль!

17 лютого 2016 року волейболістки «Хіміка» востаннє відчули гіркоту поразки у всеукраїнських змаганнях. З того часу в усіх матчах Суперліги, національного Кубка чи Суперкубка вони неодмінно залишали майданчик в статусі переможниць, і ось тепер, 21 грудня, цілком можуть зробити це 100-й раз поспіль...

«УНІВЕРСИТЕТ-ШВСМ» - «ХІМІК»

СК ЧНПУ (21 грудня – початок о 18.00. 22 грудня – початок о 12.00)

Звичайно, з огляду на те, який тривалий шлях до відверто фантастичної ювілейної «сотні» витримали южненки, сумніватися в успішності їхнього завершального кроку на цьому шляху не доводиться. Тим більше, сьогоднішня різниця в класі між «Хіміком» та «Університет-ШВСМ» є настільки суттєвою, що залишати навіть мінімальний відсоток для можливості гучної сенсації просто недоречно. Інша річ, що молоді чернігівські волейболістки мають чудову нагоду, так би мовити, виявитися якісними співавторами грандіозної події в літопису діючого володаря всіх внутрішніх трофеїв, якщо не стануть відбувати номер і спробують скласти грізним опоненткам гідну конкуренцію. Адже цікава гра, безумовно, є найкращим супутником будь-якої перемоги.  

«БІЛОЗГАР-МЕДУНІВЕРСИТЕТ» - «ОРБІТА-ЗНУ-ОДЮСШ»

СК ВНМУ (21 грудня – початок о 17.30. 22 грудня – початок об 11.00)

Це протистояння також викликає підвищений інтерес, адже в ньому вирішується доля локального розподілу позицій у лідируючій четвірці. В останніх матчах «Білозгар-Медуніверситет» спромігся кинути гідний виклик у гостях команді з Луцька та двічі розгромив удома «Галичанку-ТНЕУ-ГАДЗ», проте здобутих очок для повернення місця у квартеті найсильніших поки не вистачає. Успіх же в протистоянні з нинішнім суперником однозначно матиме для вінничанок корисні наслідки. Проте чи реально цього самого успіху досягнути, якщо зважити на факт, що в поточному сезоні «Орбіта-ЗНУ-ОДЮСШ», крім «Хіміка», ще нікому не поступалася, і впевнено крокує якраз слідом за безсумнівним лідером?

Отже, поєдинки у Вінниці інтригують неймовірно! 

«НОВАТОР» - «ВОЛИНЬ-УНІВЕРСИТЕТ-ОДЮСШ»

ФОК «Новатор» (21 грудня – початок о 18.00. 22 грудня – початок о 12.00)

Ще один шикарний двобій, з огляду на нинішнє турнірне становище. Дві перемоги «Волинь-Університет-ОДЮСШ» дозволять їй витіснити з третього місця якраз «Новатор». Проте поточного сезону у грі лучанок продовжують простежуватися якісь чорно-білі смужки, до того ж хмельничанки грають вдома, де їм традиційно забезпечена потужна підтримка вболівальників. Чия ж візьме?

«РЕГІНА-МЕГУ-ОШВСМ» - «ГАЛИЧАНКА-ТНЕУ-ГАДЗ»

СК НВК №26 (21 грудня – початок о 18.00. 22 грудня – початок о 12.00)

На перший погляд, у господарок майданчику нема жодних шансів. Тим більше, днями «Галичанка-ТНЕУ-ГАДЗ» спромоглася дуже гідно виступити у кубкових баталіях і справедливо пробилася там до «Фіналу чотирьох». Та «Регіні-МЕГУ-ОШВСМ» відступати вже просто нікуди. Тож, можливо, підопічні Ігора Тартаковського хоча б останніх матчах 2018 року спробують, нарешті, на повну потужність почіплятися за першу перемогу в чемпіонаті? Адже недарма кажуть: на Санта Клауса сподівайся, але найприємніші подарунки роби собі сам...

ТРАНСЛЯЦІЇ МАТЧІВ