«МХП-Вінниця» має хороший шанс випередити в турнірній таблиці «Барком-Кажани», а «Буревісник-ШВСМ» - «Фаворит» і «ШВСМ-СумДУ».

Волейбольний лютий у чоловічій Суперлізі розпочинається цілою серією знакових та принципових протистоянь. Причому на кону одразу ж стоїть як позиція поточного лідера, так і відвертого аутсайдера...

ВК «МХП-ВІННИЦЯ» - «БАРКОМ-КАЖАНИ»

СК «Колос» (2 лютого – початок о 16:00. 3 лютого – початок о 12:00) 

У попередньому турі «Барком-Кажани» зазнали двох дошкульних поразок від «Серця Поділля», і тепер їхнє нинішнє лідируюче положення в турнірній таблиці аж ніяк не виглядає переконливим. А тут ще й черговий суперник львівської команди – ВК «МХП-Вінниця» – отримав солідне підкріплення в особах якраз колишнього зв’язуючого «кажанів» Владислава Діденка та вправного бомбардира Віктора Шаповала. Але й «кажани» до Тростянця вирушили у не менш бойовому складі та настрої. Підливає масла в огонь і спогад про перше побачення опонентів у 4-му турі, де діючі чемпіони спочатку перемогли – 3:1, а наступного для зазнали болючої поразки – 0:3. А раз так, то можна лише здогадуватися, наскільки захопливе видовище очікується в очному протистоянні претендентів на перший рядок у таблиці!

«НОВАТОР» - «СЕРЦЕ ПОДІЛЛЯ»

ФОК «Новатор» (2 лютого – початок о 18:00. 3 лютого – початок о 12:00) 

Суттєві кадрові втрати «Новатора», на фоні підсилення «Серця Поділля» досвідченим зв’язуючим Дмитром Сторожиловим, яскраво свідчать на користь вінничан. Тим більше, в разі двох перемог вони цілком реально можуть переміститися в таблиці на другу сходинку. Та в цьому випадку хмельничанам загрожує прощання з поточним четвертим місцем, на яке серйозно претендує «Юракадемія». Отже, нема сумнівів, колектив Романа Ковальчука докладе максимум зусиль, щоби подібне не стало реальністю. А вболівальників, таким чином, очікує ще одне напрочуд захопливе протистояння...

«ЮРАКАДЕМІЯ» - «ШВСМ-СумДУ»

СК НЮУ (2 лютого – початок о 16:00. 3 лютого – початок о 12:00)

Харків’яни дещо несподівано отримали реальну нагоду пробитися до лідируючої четвірки, тож навряд чи дозволять собі її втратити. Щоправда, зустріч з одним із нинішніх аутсайдерів, схоже, несе їм не менше складнощів, ніж двобій з будь-ким із лідерів. Адже для сумчан кожне здобуте очко також має вагу золота. Таким чином, суперники вирішуватимуть очні локальні завдання: «Юракадемія» - здобуття місця у провідному квартеті, «ШВСМ-СумДУ» - збереження нинішньої досить задовільної шостої позиції. Чия ж візьме гору?

«БУРЕВІСНИК-ШВСМ» - «ФАВОРИТ»

СК ЧНПУ (2 лютого – початок о 18:00. 3 лютого – початок о 12:00) 

Очне протистояння двох нинішніх аутсайдерів, можна передбачити, за своєю напругою та непередбачуваністю не має поступитися будь-якому вищезазначеному. Обидві команди не втратили нагоди піднятися на шосте місце, де кожен почуватиметься значно комфортніше, ніж насьогодні. Тож і тут вбачаємо достатньо вагомий стимул віддати всі сили задля здобуття дорогоцінних перемог і шести очок.

Таким чином, в плані значимості кожного результату у нас виходить не звичайний тур, а просто мрія!

ТРАНСЛЯЦІЇ МАТЧІВ