На даний момент у майбутній серії плей-офф визначилися лише дві пари суперників.

За великим рахунком, заключний тур регулярної першості буде формальним. Адже достроково визначилися як лідер, так і аутсайдер, які надалі зійдуться між собою. Та й протистояння «Юракадемія» - «Новатор» нам уже точно забезпечено, тож єдине тут питання – хто матиме перевагу власного майданчику у п’ятому матчі, якщо він знадобиться? Натомість представники Вінничини продовжують дуель за другу позицію в таблиці.

«СЕРЦЕ ПОДІЛЛЯ» - «ЮРАКАДЕМІЯ»

СК ВДПУ (8 березня – початок о 18.30. 9 березня – початок о 14.00) 

«ФАВОРИТ» - ВК «МХП-ВІННІЦЯ»

СК ДЮСШ (8 березня – початок о 17.00. 9 березня – початок о 14.00)

«НОВАТОР» - «БУРЕВІСНИК-ШВСМ»

ФОК «Новатор» (8 березня – початок о 18.00. 9 березня – початок о 12.00)

«БАРКОМ-КАЖАНИ» - «ШВСМ-СумДУ»

ПС «Галичина» (8 березня – початок о 19.00. 9 березня – початок о 12.00) 

ТРАНСЛЯЦІЇ МАТЧІВ

Отже, невирішеним залишається лише питання розподілу перед плей-офф місць із другого по п’яте. Але насправді напрочуд гостра боротьба за них навряд чи стане реальністю. Адже «Юракадемії», щоби забронювати за собою четверту позицію, достатньо відібрати у «Серця Поділля» лише очко. Тобто, будь що перемагати не обов’язково. Натомість вінницькій команді, аби залишитися другою, необхідно двічи виграти з будь-яким рахунком. Таким чином, кожен із суперників може вирішити своє локальне завдання, як-то кажуть «малою кров’ю». Адже сили і здоров’я кожного гравця у плей-офф ой як знадобляться!

Звісно, до останнього буде чіплятися за свій шанс ВК «МХП-Вінниця». Сподіваючись на певну несподіванку у вищезгаданому протистоянні, підопічні Васіфа Талибова навряд чи дозволять собі втратити очки у дуелі з об’єктивно слабкішим «Фаворитом». Тим більше, той гостру боротьбу за можливість фінішувати в «регулярці» на шостій позиції програв туром раніше, коли двічи поступився в гостях «ШВСМ-СумДУ» - 1:3 і 2:3.

Самі ж сумчани, певно, не марять ілюзіями під час вояжу до Львова. Ймовірно, наставник «кажанів» Угіс Крастіньш надасть можливість отримати хорошу ігрову практику тим, хто має її менше за інших. Але ж програвати в рідних стінах головний фаворит усього чемпіонату однозначно не збирається.

Ну й, нарешті, «Новатор». Хмельницька команда також майже втратила шанси на четверте підсумкове місце туром раніше, коли не впоралася з «Юракадемією» - 1:3 і 1:3. Та й зараз у протистоянні з чернігівським колективом боротися за дві перемоги буде непросто. Адже, як підкреслив наставник «Новатора» Роман Ковальчук, підсилення чекати не доводиться, а нинішнім складом витримувати сильний тиск з боку опонентів важкувато.

Втім, це все лише припущення. А як воно складеться на ігрових майданчиках – давайте дізнаємося разом!