Новим головним тренером жіночої волейбольної команди "Регіна-МЕГУ" став Дмитро Юрченко.

Як повідомляє офіційний інстаграм акаунт рівненського клубу, Юрченко розпочинав тренерську кар’єру в Сєвєродонецьку. Пізніше з родиною переїхав до Хмельницького, де  працював у "Новаторі". Також мав досвід роботи у тернопільській "Галичанці". Наступне запрошення спеціаліст отримав з Рівного.

"Регіні" потрібно підніматися вище, до першої четвірки. Це серйозне завдання. Тож будемо підсилювати команду, брати нових гравців", — вважає новий тренер, – "План підготовки "Регіни" до нового сезону вже є. Після відпустки збираємося 20 липня. Далі один збір, потім ще один на території області. Після цього кілька турнірів — у Тернополі, можливо, у Рівному".

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

🔷️Новим головним тренером жіночої волейбольної команди "Регіна-МЕГУ" -  став досвідчений фахівець - Дмитро ЮРЧЕНКО. ⠀ 🔹️Розпочинав Дмитро Юрченко тренерську кар’єру в Сєвєродонецьку. Пізніше з родиною переїхав до Хмельницького, де  працював у «Новаторі». Також мав досвід роботи у тернопільській "Галичанці". ⠀ 🔹️Наступне запрошення досвідчений спеціаліст отримав з Рівного. ⠀ - "Регіні" потрібно підніматися вище, до першої четвірки. Це серйозне завдання. Тож будемо підсилювати команду, брати нових гравців" — вважає новий тренер. ⠀ - "План підготовки «Регіни» до нового сезону вже є. Після відпустки збираємося 20 липня. Далі один збір, потім ще один на території області. Після цього кілька турнірів — у Тернополі, можливо, у Рівному". ⠀ Ласкаво просимо до команди! ⠀ #Регіна #новийсезон2020 #Суперліга #ВіримоВКоманду

Допис, поширений Volleyball Club "Regina-MEGU" (@vc_reginamegu)