СК "Прометей" запросив на тижневий трай-аут волейболістку з Бразилії.

Дівчина повинна прибути в розташування клубу на наступному тижні. Генеральний менеджер команди Марія Александрова відгукується про неї, як про дуже вибухову і емоційну спортсменку, звичайно, в хорошому сенсі. Волейболістка повинна скласти конкуренцію Ганні Єфременко на позиції діагонального

- Досягнуто згоди щодо всіх пунктів, але трай-аут ніхто не відміняв, – каже Марія Александрова. – У нас скоро виліт на збори в Італію, де ми проведемо кілька спарингів, і дуже б хотілося відправитися туди разом. На мене вийшов її агент. Я позначила, на які позиції нам потрібні гравці, і він запропонував кілька людей. На думку тренерського штабу команди, з усіх кандидатур цей гравець за своїми фізичними і технічними даними підійшов більше за інших.

Спортсменка народилася 18 лютого 1996 року. Її зріст становить – 182 см, а вага – 68 кг. Раніше грала у Вищому дивізіоні чемпіонату Бразилії, де вигравала бронзові нагороди. Також регулярно викликалася в національну збірну U-18 і U-20. У 2013 року стала бронзовим призером чемпіонату світу у віковій категорії до 18 років. Також є срібним призером Південноамериканського чемпіонату U-18 2012 року.

Крім того, на даний момент "Прометей" веде переговори з ще одним легіонером – американської волейболісткою на позицію центрального блокуючого.

Нагадаємо, що команда з міста Кам'янське братиме участь в Суперліги 2019-2020, а також зіграє в Кубку Виклику.

Головним тренером клубу став відомим фахівець Андрій Романович, який раніше очолював южненський "Хімік" і тернопільську "Галичанку". Романович також є наставником жіночої студентської збірної України.