Новим головним тренером чернігівської команди "Буревісник-ШВСМ" стане Роман Носко.

Роман Носко тривалий час був помічником наставників "Буревісника" – Миколи Благодарного та Володимира Борисенко. Останній напередодні залишив команду.

Нагадаємо, що у лютому чернігівські волейболісти вийшли у "Фінал чотирьох" національного Кубка, де посіли четверту сходинку. За результатами регулярного чемпіонату України "Буревісник" став 7-им.

Відзначимо, що сезон 2019-2020 був завершений достроково через пандемію коронавірусу. Виконком ФВУ вирішив не визначати чемпіона та призерів чемпіонату.

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

✅✅Офiцiйно✅✅ Головним тренером команди "Буревiсник-ШВСМ" став ‼Носко Роман‼(@nosko2020 ) 🔥Вітаємо з призначенням на посаду🔥 Впевнені, що Ваш професійний досвід, енергія, управлінський талант і організаторські здібності дозволять досягти значних досягнень на цьому високому і відповідальному посту. Від щирого серця бажаємо Вам успіхів у Вашій нелегкій і відповідальній роботі!💥 ✔Першi слова Носка Романа у ролi головного тренера команди: Налаштовуємося працювати багато та наполегливо! Час зростати!✔ @volleyball.ua

Публикация от Буревестник ШВСМ (@svk_burevisnyk)