Волейболістка «Прометея» Алла Політанська минулий сезон провела в Казахстані, захищаючи кольори амбітної команди «Куаниш». В Україну зв’язуюча повернулася через сімейні обставини.

- Моя дитина – хлопчик Гліб – у цьому році йде в перший клас, - розповідає Політанська. – Сім'я проживає в Запоріжжі, а я весь час перебуваю на відстані від них. Таке воно спортивне життя!

Взимку в чемпіонаті Казахстану була перерва, і Алла з чоловіком вирішили приїхати в Кам'янське на поєдинок «Прометея» з «Хіміком» у рамках чемпіонату:

- Мені тут дуже сподобалося: все так красиво й організовано. Є власний автобус, хороший зал, гарне харчування – все, що потрібно спортсмену. Тому я вирішила поцікавитися в Андрія Васильовича Романовича, чи потрібні їм гравці мого амплуа та чи розглядають вони мою кандидатуру в такому випадку? Добре, що все так вийшло, і я стала гравцем «Прометея».

Зв’язуюча знайома з усіма волейболістками кам’янської команди. Адже за свою насичену кар’єру спортсменка встигла пограти в багатьох українських клубах («Орбіта», «Континіум-Волинь-Університет», ВК «Хімік») та зуміла виграти всі трофеї на внутрішній арені:

- У цьому сезоні хотілося б показати хороші результати на євроарені, де раніше мені не вдавалося досягти бажаних успіхів. Звичайно, і в чемпіонаті України ми плануємо взяти всі нагороди, тобто плани в «Прометея» «наполеонівські».

Лора Китипова складе конкуренцію Політанській на позиції зв’язуючого. Алла зізнається, що бачила кілька її ігор у збірній Болгарії, проте особисто вони не знайомі.

- Мені подобається, як вона веде гру. Чесно кажучи, коли я підписувала контракт, то не очікувала, що на моє місце візьмуть легіонера. Проте до конкуренції завжди ставлюся добре.