Нова догравальниця СК "Прометей" Даямі Санчес ще на Кубі, а вже очікує на початок нового ігрового сезону. В інтерв’ю прес-службі кам’янської команди кубинка розповіла про себе, свої захоплення та очікування від сезону 2020-2021.

– Даямі, що ти знаєш про Україну?

– Україна для мене – нове місце. Тому, звісно, цікавилася та запитувала в знайомих, що це за країна? Дізналася, що у вас є дивовижне Чорне море. Також знаю волейболістку Надію Кодолу ще з того часу, коли грала у Франції. Вона – хороший гравець та просто чудова людина.

– Які очікування від кар’єри в Україні?

– Насамперед я їду туди, щоб насолоджуватися грою у волейбол. Буду вчитися, рости як спортсмен та як людина. Крім того, хочу виграти чемпіонат, Суперкубок і Кубок України.

– Чи доводилося бачити ігри за участю «Прометея?

– Повні поєдинки я не дивилася. Проте переглядала нарізку ігрових моментів за участю кам’янської команди. Можу зробити висновок, що «Прометей» - добре згуртований та боєздатний колектив. Чудово, що я стану його частиною.

dayami sanchez

– Розкажи трохи про себе

– Я почала грати у волейбол у 12-річному віці. В 13 років поїхала до національної школи з волейболу, де пройшла різні вікові категорії: U16, U18, U20, U23. Коли мені виповнилося 18, я вже мала перший досвід виступів у складі своєї збірної (Панамериканський кубок, Світовий Гран-прі). У 2014-му поїхала на Чемпіонат світу. В тому ж році ми стали бронзовими призерами на Центральноамериканських і Карибських іграх. Після цього я вирушила здійснювати свою мрію – стати справжнім професіоналом. Мій шлях розпочався у Франції, потім була Угорщина та Південна Корея, і ось тепер поїду в Україну. Сподіваюся подарувати місту Кам’янське багато радощів, оскільки я дуже весела дівчина. Обіймаю шанувальників «Прометея», скоро побачимось.

– У тебе є захоплення?

– У вільний час люблю слухати музику, читати книги або спілкуватися з друзями.

– Що тебе надихає на успіх?

– Моя сім'я - мій двигун. Вона підтримує мене у всьому, тому мені простіше.

dayami sanchez
Фото: www.kovo.co.kr