У міжсезонні Анастасія Крайдуба поповнила склад СК "Прометей".

Одна з лідерів збірної України, останній сезон відіграла в польській команді «Будовляни Лодзь», з якою була близькою до медалей чемпіонату, проте завадив COVID-19.

- Ми налаштовувалися боротися за медалі, тим більше що першу половину чемпіонату завершили на третій позиції, а другу – на п’ятій, - заявила Крайдуба. - Перед карантином якраз повинен був початися заключний етап, де ми були готові показати свою кращу гру. Прикро, що все так вийшло.

Контракт з польським клубом закінчився й перед діагональною постало питання: продовжувати його чи спробувати свої сили в іншому чемпіонаті? Зрештою, Анастасія обрала варіант повернутися до України:

- Зі мною зв'язалися Андрій Васильович і Марія Володимирівна та запросили в команду. Я розглядала кілька варіантів продовження кар’єри, але все-таки вирішила повернутися до України. Мені було легко влитися в колектив, адже я багатьох тут знаю. Хочу відзначити, що всі члени команди дуже доброзичливі.

Спортсменка розповіла, що хоче бути максимально корисною «Прометею», тим самим допомогти йому досягти поставлених на сезон цілей, а саме: взяти всі можливі трофеї на внутрішній арені та пройти якомога далі в єврокубках:

- Я добре спілкуюся з Дашею Дрозд, Діаною Мелюшкиною, Катею Дудник та іншими волейболістками. Всі вони говорили, що «Прометей» – це хороша та амбітна команда. Згодом, я й сама в цьому переконалася. Тут чудова інфраструктура, гарний зал та харчування. До речі, не у всіх командах годують, а це важливо та дуже зручно. Тому можу з упевненістю сказати про те, що я не помилилася в своєму виборі.