Зв'язуюча збірної Болгарії Лора Китипова в цьому сезоні захищатиме кольори СК "Прометей". Зараз волейболістка знаходить на тренувальному зборі з національною командою, а вже 10 серпня приїде до Кам’янського.

– Контракт з клубом "Прометей" - це просто робота чи Україна в тебе викликає якісь інші емоції?

– Для мене гра в будь-якому клубі - це не тільки робота. Я люблю волейбол - це моє життя, емоції, переживання. Мені дуже хочеться дізнатися більше про Україну, познайомитися з людьми, культурою.

– Які в тебе очікування від майбутнього сезону?

– Очікування у мене завжди високі. На кожну гру я виходжу тільки заради перемоги. Завжди ставлю собі високі цілі. У цьому сезоні завдання виграти чемпіонат, взяти для клубу Кубок України і, звичайно, показати високий клас гри в Лізі чемпіонів.

– Дивилася ігри СК "Прометей" минулого сезону? Чи можеш дати їм свою оцінку?

– На жаль, я ще не встигла ознайомитися з грою "Прометея". Але я знаю, що в Україні в останні роки дуже розвивається волейбол, особливо, жіночий. Будуються спортивні академії для маленьких дітей. Знаю, що робота проходить дуже успішно і вірю, що ми зможемо дати зрозуміти Європі, що український волейбол - вже серйозний фактор, який необхідно враховувати.

– Всім відомі твої великі спортивні досягнення. Розкажи, яка Лора без прицілів камер?

– Люблю свою сім'ю, своїх друзів, проводжу з ними багато часу. Нещодавно кохана людина зробила мені пропозицію вийти заміж, і я її прийняла. У мене не так багато вільного часу, тому використовую його з користю: відпочиваю на морі, проводжу час із сім'єю, з моїм майбутнім чоловіком. Додав труднощів карантин – незапланований, непродуктивний відпочинок ускладнив життя всім спортсменам. Відчуваю голод до волейболу – є бажання якомога швидше вийти на майданчик, почати грати.