Центральна блокуюча СК «Прометей» ставить собі за мету виграти «золото» чемпіонату України та вийти зі своєю командою до групового етапу Ліги чемпіонів.

– Діано, як проходить передсезонна підготовка?

– Дуже добре, адже вона стала цікавішою, ніж у минулому сезоні. У нас з'явилися нові тренери. Зараз робимо більше вправ на баланс та стопи, покращуємо фізичну форму, займаючись у тренажерці. Ми потроху закладаємо сили, які повинні використати впродовж усього сезону. Мені подобається наша підготовка.

– Раніше ти говорила, що плануєш підлікувати свої травми під час карантину. Наскільки тобі це вдалося?

– Зараз начебто все в порядку. Дай Боже, щоб так було й надалі. Турбувало мене плече й коліно, бо від гри в нападі йде навантаження саме на ці частини тіла. Тому у багатьох гравців цього амплуа зустрічаються подібні проблеми. На карантині я спілкувалася з нашим лікарем, який радив мені фізичні вправи для відновлення та протизапальні таблетки.

– Яким ти бачиш майбутній сезон?

– Крутим! Незабаром приїдуть наші легіонери Даямі та Лора. Впевнена, що ми з ними зіграємося та будемо показувати класну гру. Сподіваюсь, що в Лізі чемпіонів ми дійдемо до групового етапу і, звичайно, візьмемо чемпіонство та Кубок України. Також ставлю собі за мету стати MVP сезону – завжди потрібно прагнути до кращого.

– Як гадаєш, хто з команд Суперліги може здивувати «Прометей» у наступному сезоні?

– Не знаю, як почувають себе зараз команди в плані бюджету, тому не можу нічого прогнозувати. Ось, наприклад, до «Регіни» перейшли Аня Єфременко та Ліна Мірчева, можливо, вони зможуть скласти нам конкуренцію. Буде цікаво, адже Аня – моя найкраща подруга та близька людина. Ми з нею вже більше десяти років знайомі. Вона була дружкою на моєму весіллі. Але під час гри у тебе немає друзів на тій стороні майданчика.

– Днями у тебе був день народження. Як відзначила?

– У колі сім'ї спортклубу «Прометей» на тренуванні (посміхається). Зранку мій чоловік Данило подарував квіти, а ввечері ми сходили з ним у кафе Selfie, який знаходиться в торговому центрі Dmart. До речі, Даша Дрозд та Алла Політанська подарували мені портрет з нашого весільного фото. Воно мені дуже подобається, тому вони вгадали з подарунком. Також отримала квіти від команди.