Діагональна Анна Єфременко та зв’язуюча Ангеліна Дуб’янська (Мірчева) стали новачками рівненського клубу "Регіна-МЕГУ".

Волейболістки вже встигли провести тренувальний збір у Коблево та розповісти про перші враження в інтрев'ю клубній прес-службі.

Нападниця Анна Єфременко розпочинала свою спортивну кар’єру у тернопільській "Галичанці" (2014-2018), згодом українка переїхала до Фінляндії, де виступала у місцевій команді "Joen Juju" (2018\19). Минулий сезон Анна провела в СК "Прометей", з яким стала бронзовим призером Кубка України.

– Анно, як відбувся ваш перехід в "Регіни-МЕГУ". Чи довго йшли переговори?

– Рішення прийняла не швидко, переговори йшли ще з квітня місяця.

– Ви вже провели перші тижні з командою, яка атмосфера панує зараз у колективі?

– Команда в передчутті нового сезону, хочеться швидше вже вийти на волейбольний майданчик.

– Позиція діагонального гравця, передбачає велике навантаження в атаці, чи готові ви стати лідером команди?

– Волейбол це перш за все командна гра. Я готова бути частиною робочого організму, десь брати удар на себе, а десь допомагати, підтримувати.

– Наприкінці минулого сезону, "Регіна-МЕГУ" запросила досвідченого спеціаліста Петра Хілька. Які Ваші очікування від роботи з ним?

– Петро Іванович зіграв важливу роль у моєму рішенні стати частиною команди «Регіна-МЕГУ», хотілося попрацювати саме з ним.

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от 🏐Volleyball Club "Regina-MEGU" (@vc_reginamegu)

Зв’язуюча Ангеліна Дуб’янська свого часу встигла пограти закордоном у командах з Кіпру та Чехії. Українські вболівальники знайомі з Ангеліною за виступами у "Галичанці" (2012-2017) та "Прометеї" (2019\20).

– Ангеліно, як поступила пропозиція від нашого клубу? Який фактор виявився вирішальним на користь переходу в "Регіну-МЕГУ"?

– Пропозиція надійшла як і завжди, пролунав телефонний дзвінок. Вирішальним фактором стала розмова з тренером – Петром Івановичем. Він відповів на всі мої питання, які мене цікавили, та викликав в мене довіру. Також, звичайно клуб запропонував мені хороші умови, тому чому би і ні...

– Скільки часу, Вам як для зв'язуючої потрібно, щоб відчути м'яч після перерви?

– Так як перерва була доволі така тривала, надіюсь, що відчуття м’яча прийде як найскоріше, а зазвичай то для повернення так званої "чуйки" мені потрібно не багато часу, тиждень - два праці з м'ячем.

– Цього року Ваша відпустка склала майже 4 з половиною місяці - це найдовше у кар'єрі? Чим займались у цей період?

– Під час перерви займалась тими справами, які не встигла закрити протягом сезону. Ну і звісно проводила час з рідними, я дуже ціную кожну хвилинку яку можу провести з ними, для мене це дуже важливо.

– Що можете розповісти про Рівне? Що запам'яталося, коли раніше бували тут з іншими командам?

– Я ще Рівне добре не бачила, але улюблені місця вже маю. Поки що, мені місто дуже подобається. Коли бувала тут з іншими командами, то запам’ятовуються тільки ігри, як такого часу роздивитися щось немає.

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от 🏐Volleyball Club "Regina-MEGU" (@vc_reginamegu)

Раніше ми повідомляли, що склад рівненської команди також поповнила блокуюча Уляна Котар.