Головним тренером ВК "Епіцентр-Подоляни" стане Юрій Мельничук.

Будучи гравцем Мельничук виступав за команди "Політехнік" (Одеса, Україна), "Азот" (Черкаси, Україна), "Медікемія" (Сегед, Угорщина) "Матадор" (Пухов, Словаччина), "Мармара-коледж" (Стамбул, Туреччина ), ДСІ (Баликесір, Туреччина).

Працював головним тренером в маріупольській "Азовсталі" і в ВК "Будівельник-Буковина" (Чернівці). Вивів чернівецький колектив в Суперлігу України. З червня 2009 року по лютий 2011 року очолював "Імпексагро-Спорт Черкаси", під його керівництвом команда стала бронзовим призером чемпіонату України (2010), бронзовим і срібним призером Кубка України (2009, 2010).

З лютого 2011 року по квітень 2018 очолював чоловічу команду "Югра-Самотлор", яка виступала у Вищій лізі "А". У 2014 році вивів команду в Суперлігу. У 2016 році під його керівництвом ніжнєвартовці виграли срібні медалі Кубка Сибіру і Далекого Сходу. Потім Мельничук очолив жіночу команду "Єнісей", а потім перейшов на посаду старшого тренера чоловічої команди "Газпром-Югра" з міста Сургут.

yuriy melnychuk

Раніше ми повідомляли, що до команди "Епіцентр-Подоляни" приєдналися нападники Дмитро Сухінін та Володимир Сидоренко.

Нагадаємо, що переможець Першої ліги України 2019-2020 зіграє у Суперлізі України в новому сезоні. ВК "Епіцентр-Подоляни" сплатив внесок за участь в елітному дивізіоні в розмірі 80 000 євро. Це дозволяється регламентом чемпіонату України.

Волейболісти з міста Городок також візьмуть участь у Кубку Виклику (Challenge Cup). Це третій за рівнем єврокубок після Ліги чемпіонів та Кубку ЄКВ. Днями відбулося жеребкування 1\16 фіналу європейського турніру. У суперники "Епіцентру" дісталася сербська команда "Партизан".